LIDERI EVROPSKE ŽELEZNIČKE INDUSTRIJE U BEOGRADU: Sajam saobraćajnih i železničkih tehnologija počinje 15. septembra

D. B. M.

13. 09. 2021. u 13:06

OVOGODIŠNJI sajam South East Europe Mobility okupiće dve od tri najprofitabiljnije evropske kompanije u oblasti saobraćajnih tehnologija, kao i vodeći svetski Centar za železnička istraživanja i inovacije iz Velike Britanije čiji je izum jedini voz na hidrogenski pogon koji trenutno svakodnevno saobraća na prugama jedne evropske zemlje. Po kvalitetu učesnika i broju prijavljenih firmi iz regiona jugoistočne Evrope i Evropske unije biće to jedan od najvećih skupova železničke industrije u poslednjih 30 godina u Srbiji.

ЛИДЕРИ ЕВРОПСКЕ ЖЕЛЕЗНИЧКЕ ИНДУСТРИЈЕ У БЕОГРАДУ: Сајам саобраћајних и железничких технологија почиње 15. септембра

Foto Z. Jovanović

Sajam ima dva dana izložbenog programa u novobeogradskom Hotelu Jugoslavija (15. i 16. septembar), dok će 17. septembra  izlagači sajma i gosti iz inostranstva posetiti najveći industrijski park za kompanije iz železničke/aero industrije u jugoistočnoj Evropi - MIND Park u Lužnicama kod Kragujevca, gde je planiran i dodatni B2B susret sa tamošnjim proizvodnim kompanijama. Dodatna aktivnost za izlagače i specijalne goste sajma biće i poseta Suvoj luci "Nelt" u Dobanovcima koja predstavlja najveći privatni intermodalni terminal u Srbiji.

Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture u Vladi Republike Srbije je počasni pokrovitelj SEE Mobility 2021. Zemlja zlatni partner sajma je Velika Britanija.

Na sajmu kao izlagači i posetioci učestvuju i druge železničke kompanije i njihovi dobavljači iz Srbije, Hrvatske, Austrije, Nemačke, Slovenije, Poljske, Rusije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Severne Makedonije, Španije, Rumunije, Mađarske, Češke, Švajcarske...

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)