ŽESTOK OKRŠAJ U STUDIJU: Čanak napao Filipa Čukanovića zbog Mila i Cetinja - "Mladi čoveče, sada prelazite granicu dobrog ukusa!"

Novosti onlajn

07. 09. 2021. u 12:57

LIDER Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak jutros je na TV Prva govorio o svom sramnom ponašanju na Cetinju i objasnio zašto je prisustvovao protestima pre ustoličenja mitropolita Joanikija.

ЖЕСТОК ОКРШАЈ У СТУДИЈУ: Чанак напао Филипа Чукановића због Мила и Цетиња - Млади човече, сада прелазите границу доброг укуса!

Foto: Printscreen/TV Prva

Nenad Čanak je tokom razgovora sa Filipom Čukanovićem izjavio da je mitropolit Joanikije dozvolio sebi "nešto sramotno i da nikada nije trebalo da dođe na Cetinje helikopterom uz pratnju dugih cevi na ustoličenje".

Voditelj Čukanović je Nenada Čanka upitao da li on smatra da je prijatno da Joanikije na takav način dolazi na ustoličenje, na šta mu je Čanak drsko odgovorio da nije morao ni da dolazi i da je mogao da kaže da neće.

Čukanović je konstatovao da bi to bilo priznanje poraza od Mila Đukanovića i onih koji su taj protest organizovali.

Foto: Printscreen/TV Prva

- Nije to organizovao Milo Đukanović - rekao je Nenad Čanak braneći predsednika Crne Gore.

Filip je odgovorio da je jasno da Nenad Čanak brani stavove Mila Đukanovića i da nije ni čudno što pričaju da je uzeo pare da ide na Cetinje, a onda se rasprava nastavila.

- Mladi čoveče, sada prelazite granicu dobrog ukusa - rekao je Čanak, a onda je usledio Filipov odgovor.

- Filipe, ne mladi čoveče! I Vi sada prelazite granicu dobrog ukusa - rekao je Čukanović.

Podsetimo, lider LSV-a Nenad Čanak prethodnih dana boravio je na Cetinju kako bi dao podršku antisrpskom protestu komita, koji su, podstaknuti huškanjem crnogorskog predsednika Mila Đukanovića, Nenada Čanka i perjanica iz Miraševe crkve, izazivanjem haosa, pokušali da spreče ustoličenje mitropolita Joanikija na Cetinju.

Ipak, dok su se komite sukobljavale sa policijom, palile gume i gušile u suzavcu, Čanak je sedeo za stolom prepunim pića, i uživao u veselom društvu, između ostalih i predsednika Crne Gore, Mila Đukanovića.

BONUS VIDEO:

POLICAJAC ODLOŽIO ORUŽJE PA SE PREKRSTIO: Uz Božiju pomoć organi reda sačuvali manastir

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (21)

VUČIĆ RASTURIO LAŽI LAŽNE DRŽAVE U NJUJORKU: Istina o Kosovu i Metohiji odzvanjala salom - Priština stvara nepodnošljive uslove za život Srba