UPOZORENJE ZA VOZAČE: Radovi na više putnih pravaca, gužve i na graničnim prelazima

Tanjug

27. 08. 2021. u 18:30

NA naplatnoj stanici Stara Pazova - Novi Banovci, smer ka Beogradu do 31. avgusta tokom dana se obavljau radovi u voznoj i zaustavnoj traci, zbog čega se saobraćaj odvija preticajnom trakom.

УПОЗОРЕЊЕ ЗА ВОЗАЧЕ: Радови на више путних праваца, гужве и на граничним прелазима

FOTO: B. Marčeta

Na deonici Sremska Mitrovica - Ruma, preko Vognja, do 30. septembra obustavljen je saobraćaj zbog radova na pojačanom održavanju puta. Alternativni putni pravci su put Ruma -Jarak, Jarak - Sremska Mitrovica i lokalni put Voganj - Šašinci. Za teretna motorna vozila alternativni put za Sremsku Mitrovicu je iz Rume preko auto-puta do petlje Sremska Mitrovica i tu se uključuju za Sremsku Mitrovicu.

Na deonici Kraljevo-Mataruška Banja do 31. avgusta obustavljen je saobraćaj zbog radova na rehabilitaciji kolovoza. Nije omogućen prilaz Mataruškoj Banji iz pravca Ušće-Kralkevo, a alternativni pravac je Kraljevo-Žiča-Mataruška Banja.

Na naplatnoj stanici Vrbas, u smeru Beograd-Subotica vozila čekaju na naplatu 15 minuta, dok na ostalim naplatnim stanicama na autoputevima nema zadržavanja vozila.

Prema informacijama Uprave granične policije u 17.15 časova na graničnim prelazima Sremska Rača i Horgoš 2, na izlazu iz zemlje zadržavanje za putnička motorna vozila je 90 minuta, na Gradini, na ulazu čeka se 50 minuta.

Na Horgošu na izlazu iz zemlje putnička vozila čekaju 120 minuta, na Preševu na ulazu 60 minuta.

Na graničnom prelazu Špiljani, na ulazu u zemlju zadržavanje za putnička motorna vozila je 40 minuta, na Batrovcima, na izlazu 120 minuta.

Na graničnom prelazu Kotroman, na ulazu u zemlju putnička vozila čekaju 45 minuta.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

RED SUNCA, PA RED KIŠE: Evo kakvo nas vreme očekuje danas