NA HORGOŠU I PREŠEVU NAJVEĆA GUŽVA: I danas pojačana zadržavanja na graničnim prelazima - putnička vozila čekaju po sat i po (FOTO)

Novosti onlajn

19. 08. 2021. u 19:29

AUTO moto savez Srbije (AMSS) saopštio je da putnička vozila, na izlaz iz Srbije, na prelazu Horgoš sa Mađarskom čekaju sat i po a na Kelebiji jedan sat.

НА ХОРГОШУ И ПРЕШЕВУ НАЈВЕЋА ГУЖВА: И данас појачана задржавања на граничним прелазима - путничка возила чекају по сат и по (ФОТО)

Foto: Printscreen/AMSS

Na prelazu Preševo sa Severnom Makedonijom, na ulaz u Srbiju, putnička vozila čekaju sat i po.

Foto: Printscreen/AMSS

Preševo

Na prelazu Gradina sa Bugarskom na ulaz u Srbiju putnička vozila čekaju nešto manje od sata.

Na ulaz u Srbiju na prelazima Kotroman i Špiljani sa Crnom Gorom putnička vozila čekaju manje od sata.

Teretna vozila na izlaz iz Srbije na prelazu Horgoš sa Mađarskom čekaju sat i po, a na prelazu Batrovci sa Hrvatskom jedan sat.

Foto: Printscreen/AMSS

Batrovci

AMSS je dodao da na ostalim prelazima nema dužih zadržavanja.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

DRAGULJ SA OBALE DRINE: Mali Zvornik nudi posetiocima svestranu turističku ponudu