VREMENSKA PROGNOZA ZA NEDELJU 8. AVGUST: Pogledajte kakvo nas vreme očekuje narednih sedam dana, RHMZ objavio upozorenje! (FOTO)

Novosti online

08. 08. 2021. u 01:17

VREME danas u Srbiji sunčano i veoma toplo, sa maksimalnom dnevnom temperaturom do 37 stepeni Celzijusa.

ВРЕМЕНСКА ПРОГНОЗА ЗА НЕДЕЉУ 8. АВГУСТ: Погледајте какво нас време очекује наредних седам дана, РХМЗ објавио упозорење! (ФОТО)

Foto: N. Živanović

Vetar slab i umeren, južni i jugoistočni, na jugu Banata povremeno jak. Krajem dana i tokom noći, na severu Vojvodine, uz promenljivu oblačnost, ponegde je moguća kratkotrajna kiša ili pljusak s grmljavinom. Jutarnja temperatura od 12 do 22, najviša dnevna od 34 do 37 stepeni.

Vremenska prognoza za Beograd

I u Beogradu sunčano i veoma toplo. Vetar slab i umeren jugoistočni, tokom noći u skretanju na severozapadni.

Jutarnja temperatura od 17 do 22, najviša dnevna oko 36 stepeni.

Foto: RHMZ

Vremenska prognoza za narednih sedam dana

Prema prognozi za narednih sedam dana, u Srbiji se očekuje pretežno sunčano i u većini mesta suvo, samo u ponedeljak po podne tek ponegde u planinskim, a u sredu i u ostalim krajevima uz promenljivu oblačnost kratkotrajna kiša i pljuskovi s grmljavinom.

Na severu i zapadu zemlje biće malo svežije, ali će i dalje biti toplo sa temperaturama iznad prosečnih vrednosti, a u ostalim krajevima će se do srede zadržati veoma toplo, od 34 do 37 stepeni.

Foto: RHMZ

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

POSLEDNjI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

Poslednjih godina često se susrećemo sa raznim pokušajima ljudi koji su pogođeni istorijskim tragedijama, ili koji imaju nameru da vode kampanju za tobože „humanitarne“ ciljeve, da tvrde da je njihovo pitanje ekvivalentno holokaustu, ili da je u stvari slučaj genocida, piše direktor Centra "Simon Vizental" dr Efraim Zurof za Jerusalem post.

17. 04. 2024. u 17:57

Komentari (0)

ŠOK: Rafael Nadal deklasiran u Barseloni