OGROMNE GUŽVE NA PUTEVIMA SRBIJE: Kolone na naplatnim rampama, veliki broj stranih registracija, a evo gde su radovi

S.M.

05. 08. 2021. u 10:46

NA naplatnoj rampi Vrčin, smer ka Beogradu je velika gužva, čeka se i po 10 minuta na naplatu, veliki je broj automobila sa stranim registracijama.

ОГРОМНЕ ГУЖВЕ НА ПУТЕВИМА СРБИЈЕ: Колоне на наплатним рампама, велики број страних регистрација, а ево где су радови

Foto: S.M.

Javno preduzeće "Putevi Srbije" saopštilo je danas da se na auto-putu E-763, Obrenovac - Ub, u smeru ka Obrenovcu, do sutra od 8.00 do 16 časovida odvijaju radovi na ispiranju kišne kanalizacije, pa je za saobraćaj zatvorena preticajna saobraćajna traka, a saobraćaj seodvija voznom saobraćajnom trakom.

Na auto-putu E-763, Takovo - Preljina, do 13. avgusta takođe od 8.00 do 16 časova u toku su radovi na ispiranju kišne kanalizacije, a za saobraćaj će biti zatvorena zaustavna saobraćajna traka.

Na auto-put E-75 Bubanj potok petlja Tranšped, u smeru ka Nišu, takođe do 13. avgusta u toku su radovi na uklapanju Kraka 3 sa novoizgrađenom petljom Bubanj Potok. Saobraćaj u smeru ka Nišu odvija se preticajnim saobraćajnim trakama u oba smera, dok se saobraćaj u smeru ka Beogradu odvija zaustavnom i voznom saobraćajnom trakom.

Sa obilaznice oko Beograda za saobraćaj je zatvoren prolaz podvožnjakom ispod auto-puta, pa se saobraćaj u smeru ka Beogradu odvija preko petlje Tranšped.

Na obilaznici oko Beograda, petlja Surčin - petlja Ostružnica, do 1. novembra odvija će se radovi na rehabilitaciji kolovoza u desnoj saobraćajnoj traci na mostu preko reke Save. Saobraćaj iz pravca Novog Sada ka Beogradu preusmeren je na novoizgrađeni deo mosta (suprotan smer), pravac Beograd ka Novom Sadu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

A SRBIJA?! Pitali Ruse Za koga ćete da navijate na EURO 2024? - ovako su odgovorili