SPREMITE KIŠOBRANE: RHMZ izdao upozorenje za sutra!

Novosti online

04. 08. 2021. u 20:15

REPUBLIČKI hidrometeorološki zavod izdao je najnovije upozorenje za sutra za pojedine delove naše zemlje.

СПРЕМИТЕ КИШОБРАНЕ: РХМЗ издао упозорење за сутра!

Foto: Tanjug/S.A.

U Srbiji se sutra očekuje kratkotrajne naoblačenje sa kišom, pljuskovima i grmljavinom, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ). Sutra se očekuju nepogode sa velikim količinama padavinama za kratak vremenski period.

Sutra u Srbiji u prvom delu dana pojačanje južnog i jugozapadnog vetra, pa će usled fenskog efekta ponovo biti veoma toplo u centralnoj, a naročito južnoj i istočnoj Srbiji gde se ponegde očekuje do 38 C.

Osveženje sa pljuskovima i grmljavinom koje će pre podne zahvatiti zapadne i severne predele, po podne i uveče proširiće se i na ostale predele Srbije.

Lokalno se očekuju i vremenske nepogode sa gradom, velikom količinom padavina za kratak vremenski period i kratkotrajno olujnim vetrom koji će uveče biti u skretanju na severozapadni pravac.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

ZABRANA BRAKA PRE PUNOLETSTVA: Menja se Porodični zakon, sud više ne može da odobri venčanje maloletnicima