TAŠI (2) JE HITNO POTREBNA NAŠA POMOĆ: Devojčica skuplja novac za operaciju u Turskoj - Evo kako možete da pomognete

D. Ristić

04. 08. 2021. u 15:42

DVOGODIŠNjU Tašu, treće dete porodice Vučković iz Žitorađa kod Vladičinog Hana, od rođenja prate brojni zdravstveni problemi, zbog čega je više vremena provela po bolnicama nego kod kuće.

ТАШИ (2) ЈЕ ХИТНО ПОТРЕБНА НАША ПОМОЋ: Девојчица скупља новац за операцију у Турској - Ево како можете да помогнете

Foto: Budi Human

Taša Vučković je odmah po rođenju reanimirana i intubirana. Zbog teškog kliničkog stanja iz porodilišta je na operaciju i lečenje prebačena u Institut za neonatologiju u Beogradu, gde je zbog komplikacija boravila više od tri meseca. Nakon samo dva meseca boravka kod kuće, Taša je primljena na odeljenje neurohirurgije Univerzitetske dečije klinike u Beogradu, gde joj je urađena još jedna operacija.

Foto: Budi Human

 

U januaru ove godine primljena je na odeljenje neurohirurgije Univerzitetske dečije klinike u Beogradu kao hitan slučaj. Zbog nemogućnosti da stoji i hoda, samostalno zauzme sedeći ili četvoronožni položaj i govora na nivou od dve reči, u martu je zaključeno da Taša veoma kasni u psihomotornom razvoju. U junu Tašu upućuju u bolnicu u Turskoj, gde joj je dijagnostikovan tumor zadnje lobanjske jame koji je potrebno operisati što hitnije.

Tašina porodica je u veoma teškoj materijalnoj situaciji, te stoga moli sve humane ljude, koji su u mogućnosti da joj pomognu. Sredstva su joj potrebna za operaciju, hospitalizaciju, putne troškove i smeštaj.

Taši možete pomoći slanjem SMS poruke sa sadržajem 1075 na 3030 ili uplatom dinarski 160-6000001131430-80, odnosno devizni račun 160600000113398675

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NIKOLA JOKIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta su 142 NBA igrača uradila zbog njega