BRANISLAV LEČIĆ ZA "NOVOSTI": Očekivao sam da bude odbijen prigovor Danijele Štajnfeld - Moj komentar tek sledi

J. D. LJ.

04. 08. 2021. u 10:42

ČUO sam vest da je Apelaciono javno tužilaštvo odbilo prigovor Danijele Štajnfeld, na odluku Višeg javnog tužilaštva o odbacivanju prijave protiv mene. Iskreno, to sam i očekivao jer od početka tvrdim da nisam uradio ono za šta me je teretila - ovo je za "Novosti" kratko prokomentarisao Branislav Lečić, kojeg je koleginica Štajnfeld prijavila da ju je 2012. silovao.

3opaH

04.08.2021. 11:09

Није ми овај човек драг, али је одвратно кроз шта је морао да прође (и још увек пролази). Требало би увести оштре казне за јавно изговорену реч, а за лажне оптужбе још и оштрије. Нећу овде да помињем још један случај, али овоме треба стати на крај. Не сме се допуштати провлачење људи кроз блато зарад нечијег личног интереса. То је господо новинари и ваша одговорност. И то велика одговорност.

Kiki

04.08.2021. 15:54

Ja sam joj verovala dok nisam videla kolika je hajka na ljude koji su se usudili da ukazu na neke kontradiktornosti u Danijelinim izjavama. Ma samo ako se usude da nesto kazu, na primer kako je smela sesti sa njim u kola ako ju je na poslu pre toga napadao i zavlacio ruku pod haljinu, odmah skacu uvek iste braniteljke da im zacepe usta i nazovu ih zastitnikom i braniocem silovatelja. To je bas pokazatelj da neki ne zele da se sazna istina i da im vise odgovara verzija koju prica Danijela (iako Danijela prica nekoliko verzija pa ni njene "podrske" ne bi znale da vam ispricaju za sta je tacno Danijela optuzila Lecica i kako je ustvari rekla da se sve desilo).