OŠTRA REAKCIJA DR RADOSAVLJEVIĆ: Ako zdravstveni radnici ne veruju u struku, treba da nađu drugi posao!

Novosti online

01. 08. 2021. u 10:02

ZDRAVSTVENI radnici, koji se ne vakcinišu protiv korona virusa, rade protiv sebe i svoje struke, a to onda znači da nisu dobri ni lekari ni medicinske sestre, kaže za medije prim. dr Tatjana Radosavljević, pulmolog.

ОШТРА РЕАКЦИЈА ДР РАДОСАВЉЕВИЋ: Ако здравствени радници не верују у струку, треба да нађу други посао!

Foto: Predrag Mitić

Doktorka Radosavljević ističe da ako je vakcina jedino dokazano sredstvo za borbu protiv korone, zdravstveni radnici nemaju pravo da imaju svoje mišljenje oko toga da li treba da se vakciniše.

- Ako zdravstveni radnici ne veruju u struku, onda ne rade posao kako treba i trebalo bi da nađu neki drugi posao koji ne podrazumeva odmaganje ljudima - zaključuje ona.

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (1)

U NEDELJU SNEG: Evo u kojim delovima Srbije će drugog dana vikenda pasti 20 centimetara snežnog pokrivača