SRPSKA PORODICA IZBAČENA IZ KAFIĆA NA ALBANSKOJ PLAŽI: Naručili piće i hranu za decu, ali osoblje im pokazala vrata (FOTO)

Novosti online

30. 07. 2021. u 13:14

PORODICA iz Srbije doživela je pravu neprijatnost u jednom restoranu u albanskom letovalištu Saranda.

СРПСКА ПОРОДИЦА ИЗБАЧЕНА ИЗ КАФИЋА НА АЛБАНСКОЈ ПЛАЖИ: Наручили пиће и храну за децу, али особље им показала врата (ФОТО)

Foto: Jutjub/TopAlbania

Bračni par sa dvoje dece podelio je na društvenim mrežama neprijatno iskustvo sa letovanja u Albaniji gde su otišli privučeni pozitivnim komentarima o gostoprimstvu i niskim cenama. Problem je navodno nastao jer nisu naručili dovoljno hrane i piće u kafiću na lokalnoj plaži pa ih je osoblje zamolilo da napuste lokal.

- Na plaži postoji jedan jedini restoran sa trskom i plastičnim stolicama. Idealan da se skloniš malo od vrućine i popiješ piće. Nikakav fensi momenat ne postoji u njemu. Mi, dvoje odraslih i dvoje male dece od tri i četiri godine, naručili smo svi piće i jedan pomfrit za decu. Rekli su nam da to nije dovoljno naručene hrane da bismo mogli da ostanemo tu da sedimo. Dakle... Takvu sramotu za jedno turističko mesto nisam doživela za svojih 40 godina - navela je Snežana na društvenim mrežama.

Albanija ih prema njenim rečima više neće videti.

- Više nas naravno videti neće. Vraćamo se dan ranije i to izgrebanih kola. Što sam takođe istolerisala... Ajde to smo negde i očekivali, ali smo se nadali da se ipak neće desiti. Ali sve ima svoje granice. naravno. Bar što se tiče moje porodice - dodala je Snežana.

Komentari na društvenim mreža sa samo nižu.

- Ne razumem zašto takvi restorani ne napišu to pravilo na nekoj tabli. Pa ko voli neka izvoli - pita se jedna korisnica dok druga dodaje da restorani takvu politiku vode u turističkim destinacijama širom sveta.

- Albanci umislili da su turistički raj pa krenuli da se sile! Do juče su bili pustinja, a sada napravili dvadesetak hotela na primorju i misle da su sila - nadovezao se jedan korisnik.

Drugi navode da iz Albanije nose samo pozitivne utiske.

- Mi smo ovde sa malim detetom i verujte mi uživamo. Ljudi ovde uglavnom ne znaju engleski, ali to ih ne sprečava da popričaju sa vama. Uvek mogu da se dogode i loše stvari kao i svuda. Jedino što mi se ovde ne sviđa, a to moram da napišem, jesu njihovi vozači koji ne poštuju pešake u i jure kao ludi - kaže jedan korisnik.

- Mi smo se pre 10 dana vratili iz Ksamila i utisci su što se tiče gostoprimstva neopisivi! U jednom objektu smo svako veče jeli kolače i sladolede i posle četiri večeri do polaska smo svaki put posle naše porudžbine bili čašćeni sa maltene još toliko. Svako veče šest večeri za redom! E pa oni su na nas potrošili maltene koliko i mi kod njih - napisala je jedna korisnica.

- Ma svuda u svetu u pojedinim restoranima postoji koliko treba naručiti da bi bio u restoranu, a što se tiče grebanja to doživiš i kući. U Draču nisam imao nijedan problem. Vlasnici vile su vrlo ljubazni. U gradu u marketima se svi trude da nam pomognu i ispoštuju i maksimalno su ljubazni i gostoprimljivi - nadovezao je jedan korisnik.

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (8)

NAGLE PROMENE OSIM BILJAKA POREMETILE I LJUDE: Od vremena sam i psihički uzdrmana i nije lepo uopšte...