GUŽVE NA PUTEVIMA KA GRANICAMA: AMSS upozorava - radovi i izmenjen režim saobraćaja na ovim deonicama

Tanjug

29. 07. 2021. u 19:13

NA teritoriji Srbije saobraćaj je pojačanog intenziteta na najopterećenim putnih pravcima, kao i na putevima koji vode ka našim graničnim prelazima, navodi u saopštenju Automoto savez Srbije.

ГУЖВЕ НА ПУТЕВИМА КА ГРАНИЦАМА: АМСС упозорава - радови и измењен режим саобраћаја на овим деоницама

Foto: Tanjug

AMS:Pojačan saobraćaj na putevima ka granicnim prelazima

BEOGRAD, 29. jula (Tanjug) -

AMS upozorava i na izmene u režimu saobraćaja na ojedinim deonicama zbog radova.

Tako će do 10. avgusta biti na snazi izmenjen režim saobraćaja zbog radova na deonici Stara Pazova - Stari Banovci. Saobraćaj će biti zatvoren od petlje Stara Pazova do petlje Stari Banovci, tj iz pravca Beograda biće zatvoreno isključenje za Stare Banovce. Alternativni putni pravac je petlja Nova Pazova. Iz pravca Novog Sada uključenje za Stare Banovce će biti moguće preko petlje Stara Pazova ili petlje Nova Pazova.

Do 20. avgusta izvodiće se radovi u razdelnom pojasu na izgradnji stuba mosta, na delu puta kod Bubanj Potoka (most 31), u oba smera. U zoni radova za saobraćaj će biti zatvoren deo preticajne saobraćajne trake u oba smera.

Produžavaju se do 1. oktobra radovi, pa je i dalje na snazi obustava saobraćaja na putu Brežđe - Divčibare, na deonici Krčmar - Divčibare.

Na naplatnim stanicama nema zadržavanja vozila.

Prema informacijama Uprave granične Policije dobijenim u 07:45 časova na putničkim terminalima vozila čekaju na graničnom prelazu Kelebija 60 minuta prilikom izlaska iz zemlje, na Horgošu oko 60 minuta, dok na ulazu u zemlju putnička vozila čekaju 80 minuta na Batrovcima, 90 na Presevu, 70 na Gradini, gde na izlasku iz zemlje čekaju 40 minuta.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SVETSKI DAN KLIMATSKIH PROMENA: Zaštitimo našu planetu od globalnog zagrevanja