"ŠVALERU, VRATI PARE": Predrag iz Obrenovca zatekao automobil išaran šokantnim porukama, evo šta je njegova supruga uradila (FOTO/VIDEO)

Novosti online

27. 07. 2021. u 19:04

PREDRAG N. (40) je na parkingu u Bariču kod Obrenovca zatekao je svoj automobil ispisan porukama, od haube do auspuha!

ШВАЛЕРУ, ВРАТИ ПАРЕ: Предраг из Обреновца затекао аутомобил ишаран шокантним порукама, ево шта је његова супруга урадила (ФОТО/ВИДЕО)

Foto: Jutjub/RTV Mag

Misteriozne poruke dovele su Predraga u nevericu, a pored toga upao je u veliki trošak. Umesto da autom krene na posao, morao je kod vulkanizera jer mu je neko tokom noći, pored ispisanih poruka isekao sve četiri gume.

"Razvela sam se zbog tebe", jedna je od poruka, a onda se duge nižu: "Seoski lopove, vrati pare", "Idi odavde", "Vrati pare". Pored toga pisalo je i: "Volim te još", "Švaleru, vrati pare", a naslikano je i nekoliko crteža muških polnih organa.

"Ja majke mi nemam pojma šta je ovo. Ženu imam, ali švalerku nemam. Pare nikome ne dugujem. Evo, stojim sada pred vama i ni sa kim se nisam posvađao, nikom se nisam zamerio, protivnike nikakve nemam", kaže Predrag.

Kako kaže, nisu mu problem poruke jer ih je lako obrisati, ali gume za njegov automobil koštaju 500 evra.

"Ajde ovaj flomaster opraće se, ali gume su najmanje 500 evra. Iznenadio sam se, kako se ne bih iznenadio. Ovo je pretnja i finansijska i ko zna šta", kaže on.

Na pitanje da li mu je saznala supruga, on se nasmejao i potvrdio da jeste.

"Pa saznala je, naravno da je saznala, smeje se šta da kaže, iznervirala se što je šteta inače šta da kaže", rekao je Predrag.

(Mondo)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DANAS JE DOBAR DAN ZA SRBIJU: Vučić se oglasio sa važnim vestima (FOTO)