TROTINETI ZABRANJENI NA TROTOARIMA, VOZAČI DA POLAŽU TEST? Novi zakon konačno bi trebalo da reši pitanje modernih dvotočkaša

Novosti onlajn

25. 07. 2021. u 17:21

ELEKTRIČNI trotineti apsolutni su hit ovog leta u gradovima širom Srbije, voze ih i stari i mladi, ali ljubitelje ovih dvotočkaša zakon i dalje ne prepoznaje pa za njih važe samo preporuke umesto pravih pravila i propisa.

Amarcord

25.07.2021. 17:53

Бахатост "тротинеташа" у јурњави и по улици и по тротоару је превазишла све мере . Нема ту много ни пажње ни обзира! Понашају се као да је све само њима намењено! У последње време и бициклисти дају себи право да јуре тротоарима! О јурњави "бајкера" да не говоримо! Џаба нам закони који се и онако не спроводе!

Trotinetista

25.07.2021. 19:10

Ko kaze da se biciklisti ne voze po trotoaru? Voze se i te kako i obicni i elektro bicikli i oni su ne cujni, ovde je samo pitanje da se otme novac od vec osiromasenog naroda, a sto se tice bezbednosti, to je pitanje svesti pojedinca kao vozaca, i zbog ne kulture u voznji pojedinca, bice kaznjena vecina koja postuje propise.

Kurkan

25.07.2021. 20:16

Predlazem da SE kao I 45te uvede obavezna registracija bicikala itrotineta da SE pored tablica uplacuje reg nalepnica I ekoloska taksa.Treba pomoci drzavu,jes da je skupa I da mnogo trosi,Ali mnogo bi Dali vise samo da je imaju.