PREMIJERKA U DVODNEVNOJ POSETI PČINJSKOM OKRUGU: Obilazak počeo u Bosilegradu, zahvalila se na odazivu za vakcinaciju (FOTO)

J. S.

24. 07. 2021. u 11:48

PREDSEDNICA Vlade Republike Srbije Ana Brnabić svoju dvodnevnu posetu Pčinjskom okrugu započela je jutros u Bosilegradu, gde obilazi fabriku koja šije zaštitne maske i Dom zdravlja.

ПРЕМИЈЕРКА У ДВОДНЕВНОЈ ПОСЕТИ ПЧИЊСКОМ ОКРУГУ: Обилазак почео у Босилеграду, захвалила се на одазиву за вакцинацију (ФОТО)

Foto: J.S.

Zahvalila se građanima Bosilegrada na velikom odazivu u procesu imunizacije, zbog toga je odabrala Bosilegrad za prvu lokaciju koju je posetila u okrugu. Inače ova opština je pored visokog procenta broja ljudi koji su primili obe doze vakcine, prva u Srbiji po broju mladih koji su primili vakcinu.

U nastavku posete premijerka će posetiti i Vladičin Han, a kako "Novosti" saznaju iako nije bilo planirano ona će posetiti i Surdulicu.

Brnabić nastavlja posetu Pčinjskom okrugu u nedelju, 25. jula,. Iako nema zvaničnog protokola ona bi trebalo da obiđe tri lokacije u Vranju kao i opštinu Trgovište.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KOJA JE CENA SLOMLJENOG DEČJEG SRCA? Kako su Hrvati, Bugari i Slovenci rasplakali mališane iz Srbije