GUŽVE NA GRANICAMA I OVOG JUTRA: Spremite se na čekanje ako ste krenuli na put

Tanjug

24. 07. 2021. u 08:31

NA auto-putevima i glavnim putnim pravcima saobraćaj je jutros pojačanog intenziteta, što je i očekivano, s obzirom na to da je vikend i da se nalazimo u turističkoj sezoni, saopštio je Auto-moto savez Srbije.

ГУЖВЕ НА ГРАНИЦАМА И ОВОГ ЈУТРА: Спремите се на чекање ако сте кренули на пут

Arhiva

Pored dužeg zadržavanja na graničnim prelazima može povremeno dolaziti i do zastoja na naplatnim rampama, među kojima su najopterećenije Preljina, Stara Pazova, Obrenovac i Dimitrovgrad, dodaje se u saopštenju.

Prema informacijama Uprave granične Policije dobijenim u 5.30, na graničnom prelazu Horgoš, putnička vozila čekaju jedan sat i na ulazu, i na izlazu iz zemlje.

Na putničkim terminalima, na ulazu u zemlju, na prelazu Kelebija čeka se jedan sat, a na Batrovcima 40 minuta.

Na izlazu iz zemlje, putnička vozila na prelazu Gostun čekaju 40 minuta, a na Preševu 30 minuta.

Na teretnim terminalima naših graničnih prelaza nema žadržavanja vozila, dodaje se u saopštenju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

RED SUNCA, PA RED KIŠE: Evo kakvo nas vreme očekuje danas