VOJSKA JAČA ZA 4.300 VOJNIKA: Ministar Stefanović – Ponosan sam na one koji su posvetili život odbrani otadžbine

Novosti onlajn

16. 07. 2021. u 13:57

MINISTAR odbrane Nebojša Stefanović izrazio je zadovoljstvo time što su Ministarstvo i Vojska Srbije u poslednje i dve i po godine pojačani za oko 4.300 pripadnika primećujući da to ukazuje na to da je interesovanje za vojsku značajno.

ВОЈСКА ЈАЧА ЗА 4.300 ВОЈНИКА: Министар Стефановић – Поносан сам на оне који су посветили живот одбрани отаџбине

Foto: MO RS

Stefanović je na zvaničnom instagram profilu, uz fotografiju sa vojnicima na Vojnom aerodromu Batajnica, izrazio da je ponosan što je Vojska Srbije iz dana u dan jača:

Ponosan sam što Vojska Srbije iz dana u dan jača. Ponosan na nova i modernizovana sredstva, opremu i naoružanje, ali najviše ponosan na ljude koji su svoje znanje, čast i živote posvetili odbrani naše Srbije.

Analize pokazuju da su samo u poslednje dve i po godine naše ministarstvo i Vojska Srbije jači za oko 4.300 pripadnika, što ukazuje da je interesovanje za vojsku značajno.

Najveća snaga naše vojske leži u ljudima. Zato ćemo nastaviti sa ulaganjima u sigurnost i kvalitet života svakog pripadnika Ministarstva odbrane i Vojske Srbije i njihovih porodica, kao i u sve one koji odluče da se usavršavanjem u vojnim školama i akademijama pridruže stroju najboljih.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)