VELIKE GUŽVE NA GRANICAMA ZA VIKEND: Tokom noći Preševo prešlo 11.000 putnika, nadležni upozoravaju - zastoji tek predstoje

Novosti onlajn

03. 07. 2021. u 12:44

PRVI vikend jula donosi i prvi talas turista iz Zapadne Evrope u tranzitu i veće gužve na graničnim prelazima. Tokom noći granični prelaz Preševo prešlo je 11.000 putnika i više od 2.000 vozila.

ВЕЛИКЕ ГУЖВЕ НА ГРАНИЦАМА ЗА ВИКЕНД: Током ноћи Прешево прешло 11.000 путника, надлежни упозоравају - застоји тек предстоје

Foto: Printscreen/RTS

Na graničnom prelazu Horgoš zadržavanje na izlazu za teretna motorna vozila je 90 minuta.

Zadržavanje na ulazu za putnička motorna vozila je 60 minuta.

Na graničnom prelazu Gradina, zadržavanje na izlazu za putnička motorna vozila je 30 minuta, a na Gostunu zadržavanje na izlazu za sva vozila je 30 minuta.

Na graničnom prelzu Preševo ima gužve, koje su na ulazu u Srbiju veće, vozila se kreću u talasima po četiri kolone, a zadržavanja su oko 30 minuta.

Iz policije je rečeno da je tokom noći granični prelaz Preševo prešlo 11.000 putnika i više od 2.000 vozila, na izlazu iz zemlje su naši državljani koji putuju u Grčku, a na ulazu su građani Severne Makedonije koji dolaze u Srbiju da se vakcinišu, u Bujanovac i Vranje.

Očekuju se gužve tokom dana kao i sutra.

(RTS)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

POSLEDNjI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

Poslednjih godina često se susrećemo sa raznim pokušajima ljudi koji su pogođeni istorijskim tragedijama, ili koji imaju nameru da vode kampanju za tobože „humanitarne“ ciljeve, da tvrde da je njihovo pitanje ekvivalentno holokaustu, ili da je u stvari slučaj genocida, piše direktor Centra "Simon Vizental" dr Efraim Zurof za Jerusalem post.

17. 04. 2024. u 17:57

Komentari (0)

ŠOK: Rafael Nadal deklasiran u Barseloni