NEVREME STIGLO I U BEOGRAD: Najnovije upozorenje RHMZ, naredna dva sata pljuskovi sa grmljavinom i olujnim vetrom! (FOTO)

Novosti online

01. 07. 2021. u 19:29

SAMO što je Republički hidrometeorološki zavod izdao upozorenje za padavine, pojavila se nova najava.

НЕВРЕМЕ СТИГЛО И У БЕОГРАД: Најновије упозорење РХМЗ, наредна два сата пљускови са грмљавином и олујним ветром! (ФОТО)

Foto "Novosti"

RHMZ je prvo upozorio na nepogode na području Rasinskog okruga.

- Na području Rasinskog okruga u narednih sat vremena očekuju se obilni pljuskovi, grmljavina, grad i kratkotrajno olujni vetar - stoji u najnovijem upozorenju RHMZ-a.

Kako dodaju meteorolozi, u naredna dva sata u zapadnoj, centralnoj i istočnoj Srbiji mogući su lokalni pljuskovi s grmljavinom.

Novo upozorenje RHMZ

Pre pola sata pojavilo se novo upozorenje. RHMZ je najavio da se naredna dva sata u Sremu, zapadnoj i centralnoj Srbiji, kao i na širem području Beograda očekuje mestimično sa kišom i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom.

Foto "Novosti"

Podsetimo, danas oko 15 sati grad se sručio na požeški kraj i pričinio ogromnu štetu na poljoprivrednim kulturama u selima Snažno nevreme praćeno gradom veličine lešnika zahvatilo je danas i delove prijepoljske opštine. Najveća šteta pričinjena je u selima Lučice i Gračanica.

- Najveća šteta pričinjena je u malinjacima. Berba je u jeku, a sada je nevreme obralo umesto nas. Uništen je dobar deo roda, ali i druge zasade voća i povrća - rekao je za RINU meštanin sela Lučice.Tabanovići, Loret, Papratiše i Jelen Do.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)