MINISTAR VULIN: Na Vidovdan se sve vidi baš onako kako jeste, Srbija koju vodi Vučić svakog dana sve je snažnija

Novosti onlajn

28. 06. 2021. u 13:24

MINISTAR unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin, u sklopu obeležavanja jubileja – 650 godina od osnivanja grada Kruševca, obišao je danas Policijsku upravu u tom gradu i istakao da srpska policija od svog osnivanja do danas služi građanima Srbije, brine o njihovoj bezbednosti i stabilnosti države.

МИНИСТАР ВУЛИН: На Видовдан се све види баш онако како јесте, Србија коју води Вучић сваког дана све је снажнија

Foto: MUP

Ministar Vulin je svim Srbima gde god da oni žive čestitao veliki srpski praznik Vidovdan.

- Na Vidovdan se sve vidi baš onako kako jeste. Savremena Srbija koju vodi predsednik Aleksandar Vučić, svakog dana sve je snažnija, ekonomski i vojno jača. Današnja Srbija je u stanju da zaštiti sve Srbe bez obzira gde oni žive. Srbija koju vodi Vučić izborila je pravo da sama odlučuje o sebi - kazao je ministar Vulin, istakavši da je naša obaveza i dužnost da tu slobodu sačuvamo.

Kako je naglasio ministar, policija će uložiti svu svoju snagu da očuva stabilnost zemlje i izbori se sa svim vidovima kriminala.

- Policija je tu za sve svoje građane, koji imaju pravo da se osećaju sigurno i bezbedno i mi smo tu da im taj osećaj sigurnosti pružimo, da ih zaštitimo i budemo im na usluzi - rekao je ministar Vulin.

Ministar Vulin, koji je u okviru obilaska Policijske uprave otvorio novu šalter salu upravnih poslova, naglasio je da je ulaganje u policiju ulaganje u brže i lakše ostvarivanje prava građana i dodao da je samo u poslednjih osam meseci izdato više od milion i 700.000 različitih dokumenata.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KOJA JE CENA SLOMLJENOG DEČJEG SRCA? Kako su Hrvati, Bugari i Slovenci rasplakali mališane iz Srbije