VREMENSKA PROGNOZA ZA PONEDELJAK 28. JUN: Pogledajte kakvo nas vreme očekuje danas - RHMZ objavio upozorenje! (FOTO)

Novosti online

28. 06. 2021. u 01:20

U SRBIJI će danas biti sunčano i još malo toplije.

ВРЕМЕНСКА ПРОГНОЗА ЗА ПОНЕДЕЉАК 28. ЈУН: Погледајте какво нас време очекује данас - РХМЗ објавио упозорење!  (ФОТО)

Novosti

Vetar slab, promenljiv. Jutarnja temperatura od 13 do 20, najviša dnevna od 32 do 35 stepeni, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Vreme u Beogradu

U Beogradu sunčano i malo toplije, uz slab vetar promenljivog pravca. Jutarnja temperatura od 16 do 20, najviša dnevna oko 34 stepena.

Upozorenje RHMZ

Inače, Republički hidrometeorološki zavod je izdao upozorenje za područje Srbije na veoma visoku temperaturu, za 29. i 30. 06. 2021. U utorak (29. 06.) i sredu (30.06.) na području Srbije veoma toplo sa maksimalnom temperaturom u većini mesta od 35 do 38 °C.

Foto: RHMZ

Izgledi vremena za naredne dane

U prvoj polovini sedmice sunčano, u utorak i sredu i veoma toplo, u većini mesta sa temperaturom od 35 do 38 stepeni.

U četvrtak postepeno povećanje oblačnosti, najpre na severu i zapadu, krajem dana moguća kratkotrajna kiša ili pljusak sa grmljavinom.

Od petka promenljivo oblačno i svežije, mestimično sa kišom i pljuskovima sa grmljavinom.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

DRAGULJ SA OBALE DRINE: Mali Zvornik nudi posetiocima svestranu turističku ponudu