NOVI SNIMAK NASILJA U BEOGRADU: Muškarac išutirao devojku na Voždovcu - ostala da leži na zemlji! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Novosti onlajn

26. 06. 2021. u 18:29 >> 18:30

NA INTERNETU se pojavio snimak jezivog nasilja na kome se vidi kako mladić tuče i brutalno šutira devojku.

НОВИ СНИМАК НАСИЉА У БЕОГРАДУ: Мушкарац ишутирао девојку на Вождовцу - остала да лежи на земљи! (УЗНЕМИРУЈУЋИ ВИДЕО)

Foto: Printscreen/Instagram

Navodno, snimak je nastao 11. juna u večernjim satima u beogradskom nasilju Voždovac.

Na samom početku klipa može se videti da se mladić i devojka guraju, a potom se on okreće i udara je nogom. Od siline udarca devojka pada na zemlju i ostaje tu da sedi, dok on odlazi automobilom.

Podsetimo, građane je pre nekoliko dana zgrozio snimak tuče na Adi Ciganliji na kome se vidi kako Nikola V. (34) tuče i šutira nogom u glavu devojku D.T. (36) sa kojom je navodno u emotivnom odnosu. On je brzom reakcijom policije uhapšen, a u tužilaštvu je priznao da je tukao devojku. Nakon saslušanja, na predlog tužilaštva, njemu je određen pritvor.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (4)

NOVI KRUG IDEJA: Kompanija Mozzart pokreće treći ciklus startap programa Univerzum