IDEJA O KOVIDU 19 KAO „VELIKOM RESETU“ PODELILA SVET: Predavanje Milorada Vukašinovića na Jutjub kanalu Kulturnog centra Novog Sada

V. N.

22. 06. 2021. u 20:42

PREDAVANjE Milorada Vukašinovića na temu „Geopolitika neoglobalizma" može se pogledati na Jutjub kanalu Kulturnog centra Novog Sada.

ИДЕЈА О КОВИДУ 19 КАО „ВЕЛИКОМ РЕСЕТУ“ ПОДЕЛИЛА СВЕТ: Предавање Милорада Вукашиновића на Jутјуб каналу Културног центра Новог Сада

FOTO:Milorad Vukašinović (KCNS)

Predavanje je održano povodom objavljivanja knjige Klausa Švaba i Tijerija Malerea „Kovid 19: veliki reset“, čiji izlazak je sredinom prošle godine širom sveta pokrenuo žustru intelektualnu i političku debatu koja ne prestaje ni do danas.

Švab i Malere su članovi Svetskog ekonomskog foruma u Davosu ‒ organizacije koja predstavlja neformalnu svetsku vladu u senci, a u knjizi zastupaju globalističke ideje, donoseći svojevrsni humanistički manifest za 21. vek čije su ideje već bile izlagane u nekim dokumentima globalne elite.

Ideja o „velikom resetu" podelila je svetsku javnost. Tvorci „velikog reseta" koriste se izgovorom globalne pandemije koja je nametnula potrebu za uspostavljanjem nove društvene, političke, moralne i ekonomske paradigme, ne posmatrajući nimalo kritički mere koje su bile propisane u jeku pandemije i njihov uticaj na stanovništvo u svim aspektima.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna