FOX SMART TELEVIZORI SA NOVIM OPERATIVNIM SISTEMOM WebOS

Promo

22. 06. 2021. u 18:00

UKOLIKO volite najnovije tehnologije i želite da upravljate vašim televizorom pomoću glasa i pokreta, ili pak volite da gledate serije na Netflix-u, slušate muziku na Youtube-u, onda je FOX definitivno prava stvar za vas.

FOX SMART ТЕЛЕВИЗОРИ СА НОВИМ ОПЕРАТИВНИМ СИСТЕМОМ WebOS

Foto: Promo

Vest koja je obradovala sve ljubitelje savremene tehnologije je implemetacija novog operativnog sistema webOS u TV uređaje domaćeg lidera, FOX electronics, što ovaj brend stavlja rame uz rame sa najvećim svetskim proizvođačima televizora.

Za mali broj onih koji ne znaju FOX televizori prisutni su na srpskom tržištu od 2004. godine. Već 17 godina FOX televizori pronalaze put do domova korisnika, a broj prodatih televizora koji se bliži milionitom govori više od svakog drugog opisa i glavni je pokazatelj kvaliteta koji poseduju. Uz konstantne inovacije i unapređenje svih procesa i kvaliteta svojih proizvoda ovaj domaći brend već godinama uspešno održava svoje mesto u samom vrhu.

Želja da televizore iz domaće proizvodnje približe svetu i svim najnovijim tehnologijama koje su u trendu, donela je velike novine i promene.

U FOX Electronics istraživačko-razvojnom centru inžinjeri su već dugo posvećeni odgovoru na samo jedno pitanje:

Kako krajnjim potrošačima ponuditi što celishodnije rešenje: Kvalitetan i pouzdan TV uređaj koji će odgovoriti najzahtevnijim potrebama čoveka za informisanjem, zabavom i asistencijom.

Odgovor su pronašli u implementaciji platforme najnovije tehnologije webOS koja je razvijena i prilagođena televizorima u kompaniji LG. Kolaboracija sa ovim svetskim gigantom zasigurno donosi veliki broj prednosti za krajnje potrošače koje će od sada biti dostupne i kod domaćeg TV brenda FOX.

Foto: Promo

Ono što webOS operativni sistem izdvaja od drugih su odlične performanse, veliki izbor aplikacija i inovativni magični daljinski upravljač koji daje jednu sasvim novu dimenziju upravljanja TV uređajem.

Nova serija FOX webOS TV uređaja pruža brži pristup najčešće korišćenim aplikacijama i pojednostavljuje otkrivanje sadržaja uz mogućnost primanja preporuka na osnovu korisničkih preferencija i istorije gledanja.

Boje su izraženije, zvuk se odlikuje većom čistoćom i boljom bas reprodukcijom.

Reprodukcija 4K sadržaja na sportskom kanalu 4K odaje utisak kao da se nalazite pred fudbalskim igralištem. Obrada slike i doživljaja putem igračke konzole je na zavidnom nivou, a boje karikatura i okruženja su dosta realnije.

Iz ove kompanije ističu, da uz ULTRA HD 4K rezoluciju ekrana, moderan i unapređen dizajn televizora, dobijete kompletan uređaj koji može ispuniti očekivanja i najzahtevnijih korisnika.

Svi FOX webOS modeli dolaze sa licenciranim operativnim sistemom i zvaničnom podrškom za aplikacije kao što su Netflix, YouTube, Amazon Prime i mnoge druge u kojima ćete moći da uživate na svom FOX TV uređaju koji nudi vrhunski kvalitet i performanse.

Zahvaljujući svojoj jednostavnosti, pretraživanje i pregledanje sadržaja, kao i povezivanje sa ostalim uređajima će uz pomoć ovog operativnog sistema biti lakše nego do sada.

FOX webOS TV uređaji sada su opremljeni Bluetooth uređajem. Više nema potrebe za dosadnim kablovima jer svoj Sound bar (zvučnik) možete preko bluetooth-a povezati sa FOX televizorom.

Da li ste se ikada pitali:

  • Mogu li da da gledam omiljene filmove i serije na Netflix-u bez prekida?
  • Mogu li na miru da pratim trendinge na YouTube-u?
  • Hoću li ikada moći glasom da upravljam TV uređajem?
  • Da li ste poželeli da vaš zvučnik Bluetooth-om povežete sa TV uređajem?
  • A da sve to bude zapakovano u moderan TV uređaj sa unapređenim dizajnom.

Ako je odgovor na navedena pitanja DA i više od toga - onda je nova serija FOX televizora prava stvar za vas!

Foto: Promo

Na sve navedeno, neophodno je reći da FOX nudi 3 godine garancije na sve FOX TV uređaje, a ako na to dodamo i cenovnu prihvatljivost po kojoj je ovaj domaći brend prepoznatljiv, novi FOX televizori sa webOS platformom će zasigurno pomrsiti konce ostalim proizvođačima na našim prostorima.

Integrišući u FOX TV uređaje novi operativni sistem kakav je webOS, ovaj srpski proizvođač zasigurno će napraviti veliki iskorak na polju tehnike i tehnologije i tako učvrstiti svoju lidersku poziciju na trzisitu zadobivši naklonost i onih najzahtevnijih potrošača.

Foto: Promo

Pogledajte prvu video recenziju FOX webOS TV-a:

Link do recenzije na Benchmark youtube kanalu

Asortiman FOX TV uređaja može se naći u maloprodajnim objektima širom Srbije.

Za više informacija celokupnom asortimanu brenda FOX, posetite zvaničnu internet stranu: http://foxelectronics.rs/

Instagram: @fox_electronics

I Facebook: https://www.facebook.com/foxelectronics.rs/

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

RED SUNCA, PA RED KIŠE: Evo kakvo nas vreme očekuje danas