LETO JE STIGLO! DA LI STE SPREMNI ZA NOVE AVANTURE?

Promo

22. 06. 2021. u 12:30

Iz Kompanije „Dunav osiguranje“ savetuju kako da se tokom letnje sezone zaštitite od svih nepredviđenih situacija koje vam mogu pokvariti odmor

ЛЕТО ЈЕ СТИГЛО! ДА ЛИ СТЕ СПРЕМНИ ЗА НОВЕ АВАНТУРЕ?

Bojan Raičević

Sezona godišnjih odmora je započela, a sa otvaranjem granica i broj letnjih destinacija sve je veći. Bez obzira na to planirate li da otputujete na neku egzotičnu ili više tradicionalnu destinaciju, važno je da budete bezbrižni.

Iako o lošim stranama letovanja često ne želimo da razmišljamo, potrebno je na vreme osigurati se od nepredviđenih okolnosti i rasterećeno krenuti u nove avanture. Iz Kompanije „Dunav osiguranje“ savetuju zašto je važno imati osiguranje tokom letnje sezone, kako biste odmor pamtili po dobrim pričama:

„Polisa putnog zdravstvenog osiguranja najsigurniji je način da se zaštite tokom boravka u inostranstvu usled nepredviđenih bolesti ili povreda. Troškovi medicinske asistencije u slučaju iznenadnih bolesti izuzetno su visoki, a kupovinom polise putnog zdravstvenog osiguranja o svim troškovima lečenja i pružanja neophodne medicinske pomoći brinuće Kompanija ‘Dunav osiguranje’. Zaključivanje ove polise sa uključenim pokrićem rizika od kovida 19 za sedam dana staje svega oko 1.300 dinara, a pružiće vam svu neophodnu zaštitu u slučaju ispoljavanja simptoma u vezi sa ovom infekcijom. Ukoliko tu polisu zaključite onlajn, preko sajta naše Kompanije, možete ostvariti i dodatnih 15 % popusta na ovaj iznos”, naveo je Bojan Raičević, član IO Kompanije „Dunav osiguranje“.

Kao što će vas polisa putnog zdravstvenog osiguranje štiti tokom odmora od svih nepredviđenih događaja, tako i polisa imovinskog osiguranja obezbeđuje mirno letovanje.

„Sezona odmora vreme je i kada raste broj provalnih krađa, ali vaš dom takođe može ostati zaštićen dok ste vi na odmoru. Uz polisu „čuvar kuće“, dom od 50 kvadrata može biti potpuno siguran za mesečni izdatak već od 300 dinara. U svakom trenutku brinemo da sve vaše dragocenosti budu tamo gde ste ih ostavili, a dom zaštićen od neželjenih posetilaca“, istakao je Bojan Raičević.

Ukoliko na putovanje krećete sopstvenim vozilom, polisa pomoći na putu obezbediće vam sigurnost za svaku nezgodu na putu 24 h dnevno, 365 dana godišnje, bilo gde u Srbiji, Evropi ili Turskoj, za svega 1.500 dinara“, dodao je Raičević.

Detaljnije informacije o svim ponudama mogu se dobiti na adresi www.dunav.com i besplatnim pozivanjem Kontakt centra Kompanije na broj 0800 386 286. Neka vaša putovanja budu upamćena samo po lepim pričama.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KOJA JE CENA SLOMLJENOG DEČJEG SRCA? Kako su Hrvati, Bugari i Slovenci rasplakali mališane iz Srbije