SNAGU, VEŠTINU I UMEĆE RAZVIJAJU KROZ SPORT: Vulin ponosan na rezultate pripadnika policije

Novosti online

21. 06. 2021. u 16:30

MINISTAR unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin i načelnik Policijske uprave za grad Beograd Veselin Milić prisustvovali su danas u sportskom centru „Šumice“ finalnoj utakmici u basketu, koja je u okviru zajedničkog projekta Ministarstva unutrašnjih poslova i Sportskog saveza Srbije odigrana između ekipa Žandarmerije i Uprave saobraćajne policije, na kojoj su pobedu odneli pripadnici Žandarmerije.

СНАГУ, ВЕШТИНУ И УМЕЋЕ РАЗВИЈАЈУ КРОЗ СПОРТ: Вулин поносан на резултате припадника полиције

Foto: MUP

Ministar Vulin, čestitajući pobednicima, istakao je da je ponosan na rezultate koji su policijski službenici ostvarili u svim sportskim disciplinama i dodao da očekuje da ova manifestacija postane tradicionalna.

Foto: MUP

Naglasio je da je policija spremna da u svakom trenutku zaštiti građane Srbije, za šta joj je potrebna snaga, veštine i umeće njenih pripadnika, što oni dodatno osnažuju i razvijaju kroz bavljenje sportom.

- Pripadnici policije, pored sposobnosti i hrabrosti koje pokazuju brigom o Srbiji i našim građanima, ostvaruju i odlične sportske rezultate - istakao je ministar Vulin.

Foto: MUP

Pilot projekat „Sport u policiji“, koji za cilj ima popularizaciju sporta u policiji obuhvata sportske discipline, futsal, odbojka, atletske discipline, džudo i basket.

Najbolji takmičari iz ovih sportskih disciplina biće učesnici finala koje će biti organizovano u septembru u Vrnjačkoj Banji.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

NESVAKIDAŠNJE ISKUSTVO JEDNOG DOSTAVLJAČA: Ne znam da li da bacim one kese i klisnem niz stepenice, ili da stoički sačekam...