KORONA PRESEK PO GRADOVIMA: Beograd ponovo na prvom mestu - u ostalim mestima jednocifren broj novozaraženih

Tanjug

21. 06. 2021. u 16:32

U BEOGRADU su u poslednja 24 sata registrovana 23 nova slučaja korona virusa, dok ostala mesta u Srbiji beleže jednocifren broj novooobolelih.

КОРОНА ПРЕСЕК ПО ГРАДОВИМА: Београд поново на првом месту - у осталим местима једноцифрен број новозаражених

Foto:D. Novković

U Kragujevcu je registrovano 8 novih slučajeva, a u Novom Pazaru i Bosilegradu po 6 novooobolelih.

Čačak ima 5 novozaraženih, Nova Varoš 4, a ostala naseljena mesta broje manje od 4 nova slučaja korona virusa.

U Srbiji je u poslednja 24 sata potvrđeno 88 novih slučajeva korona virusa, na osnovu 7.992 testiranih uzoraka, a preminule su 3 osobe.

Podsetimo, poslednji korona presek pokazao je da je korona virus u poslednja 24 sata registrovan kod 88 osoba. Bitku sa bolešću izgubilo je 3 pacijenta.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina