OČEKUJU NAS GUŽVE: Radovi na auto - putevima, ukoliko ste u mogućnosti - krenite alternativnim pravcima

Tanjug

19. 06. 2021. u 10:41

NA više auto - puteva u narednim danima biće izvođeni radovi, što će dovesti do privremenog zatvaranja pojedinih saobraćajnih traka i usporavanja protoka vozila.

ОЧЕКУЈУ НАС ГУЖВЕ: Радови на ауто - путевима, уколико сте у могућности - крените алтернативним правцима

U 2019. našim koridorima prošlo čak osam miliona vozila više nego 2020.

Vozačima se savetuje da se informišu pre polaska na put i razmisle o alternativnim pravcima, pošto se očekuju gužve.

Radovi na E - 75 i E - 763

Na auto-putu E-763, tune "Brđani" - od 19.6. do 21.6.2021.g. biće zatvorena preticajna saobraćajna traka, smera ka Preljini zbog pripremnih radova, saopštilo je danas Javno preduzeće "Putevi Srbije".

Na auto-putu E-75, od petlje "Aerodrom" do petlje "Lasta", u oba smera - od 21. do 26. juna, od 9 do 16 sati, izvodiće se radovi na izradi temelja i montaži rešetkastih stubova putokaznih i predraskrsnih tabli na bankinama auto-puta kroz grad Beograd. Saobraćaj će se odvijati voznom i preticajnom trakom i usporeno na isključnim saobraćajnim trakama.

Na auto-putu E-75, od petlje "Umčari" do petlje "Vodanj", u smeru ka Nišu, od 22. do 26. juna trajaće radovi na rehabilitaciji kolovoza. U smeru Beograd - Niš saobraćaj će se odvijati preticajnom saobraćajnom trakom suprotnog smera i preticajnom trakom smera Beograd-Niš, sa obezbeđenim izlivom-ulivom Beograd-Umčari i Umčari-Niš. U smeru Niš-Beograd saobraćaj će se odvijati voznom i zaustavnom saobraćajnom trakom.

Na auto-putu E-75, zona petlje "Nova Pazova", danas od 8 do 16 sati, radovi na obeležavanju leve ivične i razdelne linije, smer Beograd-Novi Sad. Za saobraćaj će biti zatvorena preticajna, a saobraćaj će se odvijati voznom i zaustavnom saobraćajnom trakom.

Na putu Beranovac - Goč, naseljeno mesto Jovac, danas od 7 do 19 sati, obustava saobraćaja zbog radova na asfaltiranju. Alternativni putni pravac je deonica Vrnjačka Banja - Goč.

Na auto-putu E-75, od petlje "Sirig" do petlje "Novi Sad Sever", danas od 7 do 19 sati, radovi na mašinskom krpljenju kolovoza, u smeru Subotica-Beograd. Za saobraćaj će biti zatvorena vozna i zaustavna saobraćajna traka, a saobraćaj će se odvijati preticajnom saobraćajnom trakom.

Na auto-putu E-75, od bivše naplatne stanice „Bubanj Potok“ do skretanja za „IKEA“ (petlja „Tranšped“) do 30. juna izmenjen je režim saobraćaja. U smeru ka Nišu, saobraćaj se odvija preticajnom saobraćajnom trakom desnog kolovoza auto-puta, i preticajnom trakom suprotnog smera. Saobraćaj u smeru ka Beogradu odvija se zaustavnom i voznom saobraćajnom trakom.

Sa Obilaznice oko Beograda za saobraćaj je zatvoren prolazak podvožnjakom ispod auto-puta, pa se saobraćaj sa Obilaznice oko Beograda, u smeru ka Beogradu, odvija preko petlje Tranšped.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)