PESNICA u kacigu - tako se završila rasprava jednog motoriste u besnog pešaka koji je, prema rečima očevidaca, za dlaku izbegao povredu pod točkovima motocikla.

Komentari (10)

Marko

17.06.2021. 12:24

Ovo je samo epilog katastrofalno lošeg rešenja pešačkog prelaza kod kružnog toka Slavija, udruženog sa mentalitetom prosečnog Srbina koji nikad, ama baš nikad, ne smatra da je imalo pogrešio! Jedan ide prema situaciji koju je neko pametan nakaradno uredio (motor) , drugi (pešak) prelazi ulicu gde prelazi jer mu je lakše (i ne vidi ništa sporno u tome). I onda nastane ovako nešto, po ko zna koji put, samo što kamere ne snimaju uvek... Inače, svaka čast panduru, treba oštro reagovati i saseći dalji razvoj incidenta!

gol

17.06.2021. 13:27

Koji je to nivo svesti, kada pretrcis ulicu, malo fali dan pogines, a onda krenes da udaras ucesnike u saobracaju koji su se kretali u skladu sa zakonom. To je slika i prilika danasnjice u BG.

Treba da znate

17.06.2021. 13:46

da je sve u zoni pešačkog prelaza, pešački prelaz, što je očigledno i u ovom slučaju. Pitanje je samo da li je bilo crveno svetlo za pešaka, to je onda druga stvar...

Bokinjo

17.06.2021. 16:29

Види се на слици да је ту био и пешачки прелаз. Возач мора да подеси вожњу условима саобраћаја а не да јури 60 на сат ајо је тако на знају. И ако је 60 то је само максимална брзина. Ако га је пешак напао фитичји то није за пример а опет ко зна шра је било. Опет, пешаци су у србији мете за одстрел.

Vrle

17.06.2021. 18:57

E kada bi taj gospodin dobio bar godinu dana zatvora mnogi bi promenili svoje ponasanje. Sad lepo advokat pa tuzba za napad, za telesne povrede, za nasilnicko ponasanje u saobracaju, za prelazak pesakog van obelezenog mesta. Mozda je vreme da se svaki udarac pesnicom u glavu karakterise kao pokusaj ubistva, jer smo videli pre nekibdan u Nisu sta se desilo nesrecnom mladicu, pa se vi udarajte koliko god hocete!