PRONAĐENA KATARINA (12) IZ KIKINDE: Otac saopštio radosne vesti

Novosti online

14. 06. 2021. u 18:52

PRONAĐENA je Katarina B. (12) iz Kikinde, učenica 6. razreda o čijoj sudbini se ništa nije znalo od prepodnevnih časova.

ПРОНАЂЕНА КАТАРИНА (12) ИЗ КИКИНДЕ: Отац саопштио радосне вести

Foto: Fejsbuk

Da je njegova ćerka pronađena, za medije je potvrdio njen otac Zoran Blanuša.

Uznemireni otac prethodno je policiji prijavio njen nestanak, a bio je i do škole. Svega petnaestak minuta pre nego što će javiti srećnu vest, otac je preneo detalje višečasovne agonije koju nikome ne bi poželeo:

- Ćerka je danas otišla u školu da popravi ocenu iz engleskog jezika. Međutim, ocenu nije popravila. U 10 sati i 30 minuta trebala je da izađe iz škole. Od tog trenutka, nije je nigde bilo- ispričao je zabrinuti otac i potvrdio da je bio do njene škole:

- Tamo mi je rečeno da je ćerka odgovarala i da je poslednja napustila školu. Otada joj se izgubio svaki trag. Nestanak sam prijavio. I na društvenim mrežama je oglašen njen nestanak, dodao je otac. Srećom, nedugo nakon razgovora, ponovo se javio otac. Vesti su bile dobre:

- Želim samo da vam javim da je moja ćerka pronađena - saopštio je Zoran.

Nešto više od pet i po sati trajala je drama koja je najviše zabrinula devojčicine roditelje, ali i ovdašnju javnost. Svima je na kraju pao kamen sa srca.

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

MEĐUNARODNI DAN REZERVATA BIOSFERE: Čuvari prirode i biološke raznovrsnosti