"FATA ORLOVIĆ JE SIMBOL MRŽNJE PREMA SRBIMA!" Žestok odgovor zbog rušenja pravoslavne crkve - Ta zla žena, zloupotrebljena, nesrećna... (VIDEO)

Novosti online

14. 06. 2021. u 16:19

REŽISER Dragoslav Bokan izjavio je da je Fata Orlović zloupotrebljena.

ФАТА ОРЛОВИЋ ЈЕ СИМБОЛ МРЖЊЕ ПРЕМА СРБИМА! Жесток одговор због рушења православне цркве - Та зла жена, злоупотребљена, несрећна... (ВИДЕО)

Foto: Ilustracija

- Ta zla žena, zloupotrebljena, nesrećna, koja je jednu svetinju uništila uporno i tvrdoglavo boreći se zbog pet metara nečega, gde joj ne smetaju vernici, za koje kažu da ih i nema toliko, a mogla je sa milionima da pomogne svoje bližnje, ali to ne dolazi u obzir. Ratni motiv mržnje prema Srbima je jači od realnog motiva života, kokoški, porodice... - rekao je Bokan.

Sve vreme je pratio voditelj Senad Hadžifejzović, tvrdi režiser. 

- Ona je postala simbol mržnje prema Srbima, ali se ona ne tretira kao simbol mržnje, već kao simbol borbe muslimanskog naroda protiv naroda iz koga su oni izašli i koga mrze upravo zbog svog identiteta i zbog podsećanja na to odakle su došli - rekao je Bokan u emisiji "Posle ručka" na Happy TV.

Lažna vest da je umrla Fata Orlović

Na društevenim mrežama se širila lažna vest da je preminula Fata Orlović koja je izazvala brojne reakcije. Ipak, Fata Orlović je živa i van životne opasnosti.

(Alo)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)