DOBRE VESTI ZA SVE KOJI PLANIRAJU DA PUTUJU: Otvorena još tri granična prelaza sa Mađarskom, evo koji su uslovi za ulazak u zemlju

Tanjug

14. 06. 2021. u 09:29

MAĐARSKA vlada odlučila je da ponovo otvori još tri granična prelaza sa Srbijom - granični prelaz "Bački Vinogradi", "Đala" i "Bajmok", a zbog uspešne vakcinacije i povoljne epidemijske situacije u Srbiji i Mađarskoj.

ДОБРЕ ВЕСТИ ЗА СВЕ КОЈИ ПЛАНИРАЈУ ДА ПУТУЈУ: Отворена још три гранична прелаза са Мађарском, ево који су услови за улазак у земљу

Foto Tanjug

Ne rade još tri prelaza, ali bi i oni mogli da budu otvoreni, prenosi RTS.

Mađarska je u septembru prošle godine, zbog pandemije korona virusa, ograničila redovan putnički saobraćaj preko granice sa Srbijom na tri granična prelaza, od postojećih devet.

Sve vreme su radili prelazi "Horgoš", "Kelebija" i "Bački Breg".

Sporazumom između Srbije i Mađarske o međusobnom priznavanju potvrda o vakcinaciji ili zelenog digitalnog sertifikata, građani Srbije i Mađarske mogu da borave u Mađarskoj, odnosno Srbiji.

Oni koji nemaju te potvrde moraju da imaju PCR test.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

POSLEDNjI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

Poslednjih godina često se susrećemo sa raznim pokušajima ljudi koji su pogođeni istorijskim tragedijama, ili koji imaju nameru da vode kampanju za tobože „humanitarne“ ciljeve, da tvrde da je njihovo pitanje ekvivalentno holokaustu, ili da je u stvari slučaj genocida, piše direktor Centra "Simon Vizental" dr Efraim Zurof za Jerusalem post.

17. 04. 2024. u 17:57

Komentari (0)

RUSIJA HITNO ODREAGOVALA: Najnovija situacija vezana za Olimpijske igre Pariz 2024 izazvala reakciju Kremlja