VREMENSKA PROGNOZA ZA PONEDELJAK, 14. JUN: Evo kakvo nas vreme očekuje za narednih sedam dana i kada će doći do stabilizacije

Novosti online

14. 06. 2021. u 01:03

U SRBIJI će biti promenljivo oblačno sa maksimalnom dnevnom temperaturom do 23 stepena Celzijusa.

ВРЕМЕНСКА ПРОГНОЗА ЗА ПОНЕДЕЉАК, 14. ЈУН: Ево какво нас време очекује за наредних седам дана и када ће доћи до стабилизације

Foto: D. Dozet

Lokalno je moguća kratkotrajna kiša. Vetar umeren i jak, severozapadni, u istočnoj Srbiji ponegde i sa udarima olujne jačine.

Najniža temperatura od devet do 14, a najviša od 18 do 23 stepena.

VREME U BEOGRADU

Pre podne sunčano, tokom dana promenljivo oblačno sa kratkotrajnom kišom lokalno.

Vetar umeren, povremeno pojačan, severozapadni.

Najniža temperatura oko 13, a najviša oko 22 stepena.

PROGNOZA ZA NAREDNIH SEDAM DANA

Do srede promenljivo oblačno i uglavnom suvo, s dnevnom temperaturom malo ispod i oko proseka. Kratkotrajna kiša i pljuskovi mogući ponegde na istoku i u brdsko-planinskim predelima.

Od sredine sedmice pretežno sunčano i toplije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

NAGLE PROMENE OSIM BILJAKA POREMETILE I LJUDE: Od vremena sam i psihički uzdrmana i nije lepo uopšte...