CEO SISTEM ODBRANE PONOSAN NA NEVENU: Stefanović se sastao sa pobednicom 34. Beogradskog maratona

Novosti online

08. 06. 2021. u 17:27

POTPREDSEDNIK Vlade i ministar odbrane dr Nebojša Stefanović sastao se danas sa kapetanom prve klase Nevenom Jovanović, pripadnicom Odreda Vojne policije specijalne namene „Kobre“ Vojske Srbije, koja je u nedelju pobedila na 34. Beogradskom maratonu.

ЦЕО СИСТЕМ ОДБРАНЕ ПОНОСАН НА НЕВЕНУ: Стефановић се састао са победницом 34. Београдског маратона

Foto: MO

Ministar Stefanović izrazio je zadovoljstvo što je upoznao Nevenu i istakao da je ceo sistem odbrane izuzetno ponosan na njen rezultat.

Kako je dodao, imajući u vidu sve njene prethodne uspehe, rezultat na 34. Beogradskom maratonu nije bio neočekivan, ali je utoliko značajniji budući da njeno angažovanje u specijalnoj jedinici „Kobre“ podrazumeva intenzivan rad.

Foto: MO

On je, ovom prilikom, Jovanovićevoj simbolično poklonio cveće i sportsku opremu.

Pripadnica „Kobri“, koja je u nedelju pretrčala stazu dužine 42 kilometra za 3 sata, 12 minuta i 27 sekundi i osvojila maraton, inače je jedina žena oficir u specijalnim jedinicama Vojske Srbije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)