VREMENSKA PROGNOZA ZA UTORAK, 1. JUN: Danas kišovito i tmurno, posle podne moguć obrt - evo šta nas čeka do kraja nedelje

Novosti online

01. 06. 2021. u 00:48

VREMENSKA prognoza za utorak, 1. jun, nam na severu zemlje donosi promenljivo oblačno i suvo vreme, sa dužim sunčanim intervalima, dok će u ostatku zemlje biti umereno do potpuno oblačno, mestimično s kišom ili kratkotrajnim pljuskovima koji će ponegde biti praćeni grmljavinom.

ВРЕМЕНСКА ПРОГНОЗА ЗА УТОРАК, 1. ЈУН: Данас кишовито и тмурно, после подне могућ обрт - ево шта нас чека до краја недеље

Foto: Depositphotos

Vreme u Srbiji

Vetar će biti slab i umeren, severni i severozapadni, dok će na visokim planinama ujutru biti kratkotrajnog snega, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod Srbije.

Jutarnja temperatura će biti od sedam do 12 stepeni, a najviša dnevna od 16 do 19.

Vremenska prognoza za Beograd

U Beogradu će biti promenljivo oblačno, ujutru i pre podne u pojedinim delovima grada s kratkotrajnom kišom ili pljuskom, a posle podne sa sunčanim intervalima.

Vetar slab i umeren, severozapadni.

Jutarnja temperatura oko 10, a najviša dnevna oko 18 stepeni.

Kakvo nas vreme čeka sutra i do kraja nedelje

U sredu promenljivo oblačno sa sunčanim intervalima, a na istoku i jugoistoku zemlje ponegde s kratkotrajnom kišom ili pljuskom.

Do nedelje pretežno sunčano i toplije. Od ponedeljka promenljivo oblačno mestimično s kišom, pljuskovima i grmljavinom.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

RED SUNCA, PA RED KIŠE: Evo kakvo nas vreme očekuje danas