OGLASILA SE POLICIJA O NESTANKU IVANA MILOŠEVIĆA: Potraga u toku, evo ko ga je poslednji video

Tanjug

30. 05. 2021. u 10:04

POLICIJI u Leposaviću prijavljen je nestanak muškarca Ivana Miloševića (32) koji se u petak iz Beograda uputio ka Gračanici.

ОГЛАСИЛА СЕ ПОЛИЦИЈА О НЕСТАНКУ ИВАНА МИЛОШЕВИЋА: Потрага у току, ево ко га је последњи видео

Foto: Fejsbuk

- Potraga je u toku - potvrdio je portparol policije regiona Sever Branislav Radović.

Od ranih popodnevnih sati u subotu na društvenim mrežama deli se objava o nestanku mladića iz Beograda, Ivana Miloševića. Kako se navodi, on je ušao na Kosmet preko prelaza Jarinje, nakon čega mu se gubi trag.

Portparol policije regiona Sever, Branislav Radović, potvrdio je da je oko 13.20 policijsku stanicu u Leposaviću pozvao V. Ž. iz Beograda koji je prijavio nestanak svog druga Ivana.

Policiji je prijavljeno da je Ivan Milošević u petak oko 14.30 ušao na teritoriju Kosova preko Jarinja sa motorom marke Suzuki sive boje i sa registarskim oznakama "BG", a nakon čega više nisu bili u kontaktu sa njim.

Prema prijavi Ivan se uputio ka Gračanici kako bi posetio druga Miloša Mitića.

Radović kaže da je u međuvremenu policijska stanica u Leposaviću stupila u kontakt sa R. J. koji se kretao kamionom iz pravca Leška ka Mitrovici.

Ova osoba je kazala da se ispred njega kretao motor koji odgovara opisu motora koji se tražio.

Na skretanju kod srpskog groblja u Rudaru vozač kamiona je skrenuo u pravcu carinskog terminala, a vozač motora je navodno nastavio magistralnim putem u pravcu Prištine, rečeno je policiji.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)