BOJOVIĆ PONOVO DEKAN SAOBRAĆAJNOG FAKULTETA: Uključenje studenata u međunarodne projekte

B.B.

26. 05. 2021. u 11:41

NA "čelu" Saobraćajnog fakulteta i naredne tri godine biće profesor dr Nebojša Bojović, koga je Savet ponovo imenovao, na predlog Nastavno-naučnog veća.

БОЈОВИЋ ПОНОВО ДЕКАН САОБРАЋАЈНОГ ФАКУЛТЕТА:  Укључење студената у међународне пројекте

Prof. dr Nebojša Bojović

- Fokus u radu će biti na implementaciji novoakreditovanih studijskih programa koji su usklađeni sa savremenim zbivanjima u saobraćaju, kao i potrebama tržišta rada - rekao je Bojović.

- Fakultet će raditi na još snažnijem uključenju studenata i profesora u velike međunarodne projekte. Očekujem da će, saradnja i umrežavanje Fakulteta sa državnim institucijama, lokalnom samoupravom i privredom, vezanim za saobraćajnu delatnost biti dodatno unapređeni.

Poslednjih nekoliko godina na Saobraćajnom fakultetu su intenzivirane aktivnosti, koje imaju za cilj da studenti kroz razne projekte tokom studiranja što više sarađuju sa domaćom i međunarodnom naučnom i poslovnom zajednicom i tako steknu što više praktičnih znanja. Ova visokoškolska ustanova je vodeća u Srbiji po učešću u velikim međunarodnim projektima, koje finansira Evropska unija, uz učešće najeminentnijih obrazovnih i naučnih ustanova Evrope.

Saobraćajni fakultet edukuje studente koji stiču sveobuhvatna tehnička znanja i veštine iz železničkog, drumskog i gradskog saobraćaja i transporta, bezbednosti drumskog saobraćaja i transporta, logistike, vazdušnog i vodnog saobraćaja, telekomunikacionog i poštanskog saobraćaja, na tri nivoa studiranja. Nastavni proces se odvija kroz osnovne, master i doktorske akademske studije.

 
 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri