SPECIJALNO PRIZNANJE: Meridian dobio najvišu ocenu od Svetske federacije privrednih komora

PROMO

27. 05. 2021. u 12:00

NAJVEĆI brend ovog dela Evrope kada je reč o industriji zabave, koje već godinu i po dana u 30 zemalja sveta organizuje akcije pomoći zdravstvenim sistemima, ugroženim pojedincima, ustanovama kulture i mladim talentima, uspešno je okončao proces provere za dodelu poslovnog sertifikata Excellent SME.

СПЕЦИЈАЛНО ПРИЗНАЊЕ: Меридиан добио највишу оцену од Светске федерације привредних комора

Foto :Promo

Excellent SME je najviši evropski standard poslovanja koji dodeljuje Svetska federacija privrednih komora (ICC-WCF), čime je Meridian i zvanično svrstan među 900 najuglednijih kompanija EU.

Meridian je dobio najviše ocene po svih šest kriterijuma za dodelu sertifikata Excellent SME, koji su određeni direktivama EU o standardima poslovanja – održiv poslovni model, finansijska transparentnost, najviši kreditni rejting, odnos prema zaposlenima, očuvanje životne sredine i briga o lokalnim zajednicama.

Pojam odgovornosti prema zajednici dobio je svoje puno značenje od izbijanja pandemije, a Meridian je već godinu i po dana, kampanjom donacija koja nije stala niti jednog dana, postao najveći humanitarac u ovom delu Evrope.

Meridian do sada donirao 2 miliona evra

Foto :Promo

Podrška zdravstvenim sistemima u vidu medicinske opreme i ležajeva, učešće u projektima SZO i UNICEF za pomoć svim korona žarištima širom sveta, prikupljanje sredstava za lečenje mališana od opasnih i retkih bolesti, donacije ustanovama socijalne zaštite, kulture i malim sportskim kolektivima, stipendiranje srednjoškolaca i studenata... samo je deo lepeze društveno odgovornog poslovanja kompanije Meridian, tokom kog je u preko 150 gradova sveta do sada donirano više od 2 miliona evra.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

POSLEDNjI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

Poslednjih godina često se susrećemo sa raznim pokušajima ljudi koji su pogođeni istorijskim tragedijama, ili koji imaju nameru da vode kampanju za tobože „humanitarne“ ciljeve, da tvrde da je njihovo pitanje ekvivalentno holokaustu, ili da je u stvari slučaj genocida, piše direktor Centra "Simon Vizental" dr Efraim Zurof za Jerusalem post.

17. 04. 2024. u 17:57

Komentari (0)

ŠOK: Rafael Nadal deklasiran u Barseloni