DRAŽA VELIKOG SRCA: Mi ga pratimo sa velikom tugom, okupljeni u redakciji u kojoj je trošio i potrošio svoje najlepše godine

M. N. S.

26. 05. 2021. u 21:11

NAŠ Draža imao je srce za sve. Za posao. Kolege. Svoju porodicu. Prijatelje.

ДРАЖА ВЕЛИКОГ СРЦА: Ми га пратимо са великом тугом, окупљени у редакцији у којој је трошио и потрошио своје најлепше године

Foto: P. Milošević

Ali, na tom njegovom nesebičnom putu veliko srce nije moglo da ga prati. Nije izdržalo. Mi ga pratimo sa velikom tugom, okupljeni u redakciji u kojoj je trošio i potrošio svoje najlepše godine.

Ovo je na komemoraciji našem kolegi Milanu Dražiloviću Draži rekao Nedeljko Krsmanović, direktor Kompanije "Novosti". Počeli su u istom timu, skoro u isto vreme startovali u Beogradskoj rubrici.

Foto: P. Milošević

- Borac, boem, drug do poslednjeg daha, bezrezervno se davao i žrtvovao. Voleo je život, a živeo za svoje, suprugu Tanju i sina Antonija - rekao je Krsmanović.

Nizala su se sećanja na Dražu, pokrenute su snažne emocije.

- Zajedno smo stigli u Beogradsku rubriku, zajedno uređivali strane za Vojvodinu i Novi Sad - podsetio je Dražin drug i kolega Milan Vesković, urednik rubrike Hronika. - Brzo je naučio zanat i prenosio ga na mlađe. Sa mnogima od njih postao je prijatelj za ceo život. Kakav i koliki je čovek i prijatelj bio, videlo se i po tome ko ga je sve od bivše i sadašnje dece "Novosti" ispratio do večne kuće. A tako sigurno ne bi bilo da nije bio čovek velikog srca, beskrajno duhovit i zabavan. I uvek nasmejan.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna