ZRENJANIN SLAVI: Rvači Proletera šampioni Srbije, na putu do titule pred njima pao i svetski prvak

Богољуб Грујић
Bogoljub Grujić

04. 12. 2022. u 22:27

Pobednik finalnog turnira Superlige Srbije i ujedno šampion Srbije za 2022. godinu je Proleter iz Zrenjanina, koji je u zanimljivom i neizvesnom finalu savladao ekipu Spartaka iz Subotice, dok su treće mesto osvojili rvača beogradakog Partizana.

ЗРЕЊАНИН СЛАВИ: Рвачи Пролетера шампиони Србије, на путу до титуле пред њима пао и светски првак

B. Grujić

Za najboljeg rvača proglašen je svetski prvak, rvač Spartaka, Sebastijan Nađ, najbolji mladi rvač je Branko Đukić iz Proletera, dok je za najboljeg trenera proglašen Vojislav Trajković, trener reprezentacije Srbije i domaćeg tima, koji je novi šampion Srbije.
 
Osim izuzetno kvalitetnog rvanja i sjajnih borbi, prvi put u istoriji rvačkih prvenstava, u kategoriji 72 kilograma, borila su se dva svetska prvaka, koji su šampionsku titulu osvojili na šampionatu u Beogradu pve godine, Sebastijan Nađ iz Spartaka i Mate Nemeš iz Proletera, a ovaj put uspešniji je bio rvač Spartaka.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

KOJA JE CENA SLOMLJENOG DEČJEG SRCA? Kako su Hrvati, Bugari i Slovenci rasplakali mališane iz Srbije