Zbog nepostupanja po zdravstvenim propisima u Kolašinu UHAPŠENE TRI DRŽAVLjANKE SRBIJE

Novosti Online/M. S.

sreda, 08. 07. 2020. u 23:06

Због непоступања по здравственим прописима у Колашину УХАПШЕНЕ ТРИ ДРЖАВЉАНКЕ СРБИЈЕ

Foto: Depositphotos

U Osnovnom državnom tužilaštvu u Kolašinu, po krivičnoj prijavi lokalne policije posle hapšenja i saslušanja određeno je zadržavanje do 72 sata za državljanke Srbije
U OSNOVNOM državnom tužilaštvu u Kolašinu, po krivičnoj prijavi lokalne policije posle hapšenja i saslušanja određeno je zadržavanje do 72 sata za državljanke Srbije T.R., J.M. i I.P., koje se sumnjiče da su počinile krivično delo nepostupanje po zdravstvenim propisima za suzbijanje opasne zarazne bolesti.

Svemu je prethodila kontrola automobila kojim je upravljao A.V. iz Podgorice, u kome su se nalazila još dve bezbednosno interesantne osobe Z.B. iz Kolašina i M.M. koja je dala svoje podatke, ali koja kod sebe nije imala identifikaciona dokumenta.

Posle privođenja u službene prostorije Odeljenja bezbednosti Kolašin radi utvrđivanja identiteta i daljih mera i radnji iz nadležnosti policije utvrđeno je da je ona policijskim službenicima saopštila pogrešan identitet, odnsno da se radi o licu T.R. (30) iz Republike Srbije.

Potom je utvrđeno da u Kolašinu sa njom borave još dve ženske osobe koje su locirane u jednom ugostiteljskom objektu u ovom gradu, a koje su bile u društvu sa bezbednosno interesantnim licima D.J. iz Kolašina i N.R. iz Mojkovca. Posle privođenja, utvrđeno je da se radi o državljanskama Srbije J.M. (21) i I.P. (46).

- Utvrđeno je da J.M. i I.P. nemaju evidentiran prelaz državne granice, kao ni prijavljen boravak u Crnoj Gori, saopšteno je iz Uprave policije Crne Gore.Pratite nas i putem iOS i android aplikacije