Radović: Jauci iz budvanske policije se čuju SVAKODNEVNO

Novosti Online / B.Dabić

petak, 03. 07. 2020. u 11:56

Радовић: Јауци из будванске полиције се чују СВАКОДНЕВНО
Prvi put za tri i po godine, Opština Budva nije isplatila platu zaposlenimaBUDVA -Prvi put za tri i po godine, Opština Budva nije isplatila platu zaposlenima.


-To je prvi pečat DPS-a i pljačke DPS-a, kazao je danas predsednik SO Budva Krsto Radović.


On je uputio apel budvanskoj policiji.


-Pozivam ove odbornike da povuku naredbu koju su dali policiji koja tuče i maltretira naše sugrađane. Jauci iz budvanske stanice policije se čuju svakodnevno, tamo se prebijaju budvanska deca. Ta policija radi po naredbi Nikole Divanovića, Vladimira Bulatovića, Predraga Jelušića, i ministarke Suzane Pribilović. To je SS divizija DPS- a koja je spremna da strelja građane ako im naredi šef partije. Vođa odborničke grupe je Marko Vuković, a za njim Gojko Ljubanović, Snežana Kuč, Vesna Nišavić, Dragana Pima, Boris Rafailović, Milija Sekulović, Božo Lazović, Predrag Dajković, Sanja Đedović, Milan Zec, Goran Boreta, Milica Petričević, Marina Gardašević, Predrag Milašević, Anđela Borilović (Ivanović) i Stevan Džaković, kazao je Radović. Šef kabineta predsednika opštine Budva Marka Carevića, Nikola Jovanović je kazao da im je danas ponovo zabranjeno da uđu i sprečeni da rade ono za šta ih je narod izabrao.


-Želim da obavestim celu crnogorsku javnost da su angažovali obezbeđenje čiji je vlasnik multiministar Predrag Bošković i da su po njegovoj naredbi oni ovdje da sprečavaju građane da ostvaruju svoja prava. Dakle, ministar DPS sa još jednom ministarkom Suzanom Pribilović i 17 odbornika DPS, SD, Crnogorske i onog nezavisnog odbornika od pameti, Stevana Džakovića sprečavaju nas da uđemo, kazao je Jovanović.


Tako će, poručio je on, morati da rade do zadnjeg dana.


- Ostalo je još 58 dana kada ćemo vas konačno odavde, voljom građana, naglavačke izbaciti iz fotelja. Neviđenu torturu koju su sproveli prema građanima Budve, nećemo zaboraviti ni oprostiti, kazao je Jovanović.


Drugu sedmicu zaredom Opština Budva je zatvorena. Jutros je na glavnom i službenom ulazu policijski kordon interventne jedinice, a pripadnici privatnog obezbeđenja su unutar zgrade.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije