Zbog incidenata u Budvi tokom sednice Skupštine policija procesuirala 21 osobu

Novosti Online / B.Dabić

ponedeljak, 01. 06. 2020. u 19:35

Због инцидената у Будви током седнице Скупштине полиција процесуирала 21 особу

Ilustracija/Despositphotos

Budvanska policija je identifikovala ukupno 21 lice zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o javnom redu i miru, a u vezi događaja ispred zgrade Opštine Budva tokom održavanja lokalnog parlamenta
BUDVA- Budvanska policija je identifikovala ukupno 21 lice zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o javnom redu i miru, a u vezi događaja ispred zgrade Opštine Budva tokom održavanja lokalnog parlamenta.


Proteklog vikenda održana je maratonska sednica SO Budva na kojoj su odbornici raspravljali skoro 12 sati o inicijativi Crnogorske za razrešenje predsednika opštine Budva Marka Carevića. Nastavak sednice je zakazan za 29.juni.


U međuvremenu, danas su iz Uprave policije saopštili da je u toku podnošenje 21 prekršajne prijave protiv 20 lica zbog počinjenih prekršaja iz člana 7 Zakona o javnom redu i miru i protiv jednog lica zbog počinjenog prekršaja iz člana 10 u sticaju sa članom 7 ovog zakona.


Podsetimo, sednica je održana u napetoj atmosferi, uz jako policijsko obezbeđenje.


Pročitajte još: Skupštinska sala u Budvi POD OPSADOM POLICIJE!


Nakon što je sednica prekinuta, komandir stanice policije Budva Slobodan Kovačević ušao je u šator i lično izveo nezavisnog odbornika Stevana Džakovića koga je obezbeđivala policija. Tokom odlaska, Džakovića su vređali građani koji su se okupili ispred šatora u kome se održava sednica SO Budva.