Zabranjeno sletanje aviona Montenegro erlajnsa na beogradski aerodrom: Oglasila se crnogorska avio kompanija

V.K.

utorak, 26. 05. 2020. u 23:06

Забрањено слетање авиона Монтенегро ерлајнса на београдски аеродром: Огласила се црногорска авио компанија
Povodom suspenzije prava sletanja na beoagradki aerodrom „Nikola Tesla“ oglasila se crnogorska avio kompanija Montenegro erlajnsa

Povodom suspenzije prava sletanja na beoagradki aerodrom „Nikola Tesla“ oglasila se crnogorska avio kompanija Montenegro erlajnsa.

-Bez obzira na ovu nenadanu odluku Beograda, Srbija svakako ostaje deo naših saobraćajnih planova i pokušaćemo da damo doprinos da se posledice KOVID19, u ekonomskim smislu, što pre saniraju, navodi se u saopštenju crnogorske kompanije.

-Montenegro erlajnzu predstoji borba za što brže i kvalitetnije povezivanje Crne Gore avio-linijama prema svim evropskim destinacijama i mi ćemo tom zadatku biti posvećeni. Industrija u kojoj poslujemo ne bi trebalo da zavisi od političkih odluka.

Komentari (6)

Veljko Vasić

27.05.2020. 07:56

Bravo! Da vidimo gde će još leteteti ta velika avio kompanija kad ne mogu u Beograd da sleću.

Peter Petkovic

27.05.2020. 07:59

Konacno prava odluka!!! Zao mi postenih i cestitih ljudi kojih ima u CG Ali ovi lopovi na vlasti i placenici moraju da znaju da svako strpljenje ima kraja...Neka slijecu tamo odakle dobijaju milione kako bi braci po vjeri okrenuli ledja....Strasno

Biljka

27.05.2020. 13:56

Svaka cast svakome,ali trebalo je ovo davno da se uradi.Turisti iz Srbije su za njih paradaiz turisti,a oni prvi trce u Beograd na besplatno skolovanje i sve beneficije koje im pruza bratska zemlja.Za nas su oni strani drzavljani i treba da im se ukinu sve povlastice.

Mitar

29.05.2020. 11:57

Plači mala plači, ostani u Morači. Hcvala Bogu da su počeli da uzvraćaju i ovi naši političari

Marko

31.05.2020. 18:56

Kako su se narusili odnosi sa pola drzava stare Jugoslavije tako ce i sa Crnom Gorom. Dok lopovi sede i kradu pare od drzave, uz put smisljaju kako da svadjaju narod, da bi skrenuli temu, naravno da bi je ocerupali do kraja. Kad sve to prodje bice kasno.