Vesić: Objavljen izveštaj o radu Grada Beograda u vanrednom stanju

Novosti online

23. 05. 2020. u 09:48

Весић: Објављен извештај о раду Града Београда у ванредном стању

Foto Tanjug

Zamenik gradonačelnika Goran Vesić izjavio je da je Grad Beograd danas u beogradskim izdanjima svih uticajnih dnevnih novina objavio skraćenu verziju Izveštaja o radu Beograda u vanrednom stanju

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić izjavio je da je Grad Beograd danas u beogradskim izdanjima svih uticajnih dnevnih novina objavio skraćenu verziju Izveštaja o radu Beograda u vanrednom stanju.

Grad Beograd kao odgovorna lokalna samouprava, pre svega prema svojim građanima, objavio je danas skraćenu verziju Izveštaja o radu i funkcionisanju grada tokom vanrednog stanja – rekao je Vesić i dodao da je to način da javnost bude upoznata sa aktivnostima grada.

On je dodao da gradska uprava za svoj rad odgovara građanima pa je, kako je istakao, normalno da njima bude podnet izveštaj o radu, jer oni koji žive u Beogradu imaju pravo da znaju kako se troši njihov budžet.

Grad Beograd je odlično funkcionisao tokom vanrednog stanja, sve komunalne službe su radile, prodavnice su bile snabdevene, a posebno se vodilo računa o našim najstarijim sugrađanima. Ponosni smo na građanke i građane Beograda koji su poštovali veoma stroge mere epidemiologa i tako dali odlučujući doprinos da naš grad i zemlja iz ove krize izađu sa što manje žrtava. Naši građani su pravi pobednici, a naši heroji su zdravstveni radnici, lekari i medicinske sestre. Ovim izveštajem se podsećamo šta smo svi zajedno uradili da Beograd i Srbija pobede – poručio je Goran Vesić.

Vesić je podsetio da će kompletan Izveštaj o radu Beograda u vanrednom stanju biti na dnevnom redu sednice Skupštine grada koja se održava sledeće nedelje u Beogradu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije