ULICAMA prestonice od danas saobraćaju još dve nove koridorske linije koje spajaju centar grada sa Petrovčićem, odnosno Surčinom, i sa Kaluđericom.

Sekretarijat za javni prevoz u saradnji sa JKP GSP "Beograd" uveo je dve dodatne gradske koridorske linije za prevoz medicinskih radnika i drugih zaposlenih koji imaju potvrdu o radnom angažovanju u vreme vanrednog stanja.

Nova linija koja nosi oznaku L19 sada saobraća od Konjarnika do Kaluđerice, a polazak sa početnih stajališta je u 5.30, odnosno u 17.30. Ova linija uvedena je kao dopuna linije L29, koja spaja stanicu na Trgu Slavija i Begaljicu, a koja je vozila kroz Staru Kaluđericu.
Nova linija L34 sada vozi od Admirala Geprata, preko Surčina do Petrovčića. Ona je dopuna postojeće linije L32 koja od danas saobraća od Admirala Geprata do Progara, što je trasa linije 605. Jutarnji polasci su u 5.30, a poslepodnevni u 17.30.

Sekretarijat za javni prevoz ukinuo je prigradsku liniju LA7, koja je saobraćala od DZ Lazarevac do Zelenog venca, jer su se zaposleni medicinari drugačije organizovali za dolazak na posao.