Gradska opština Zvezdara sa brojnim javnim ličnostima pokrenula veliku akciju: Volonteri, javite se, potrebni ste SRBIJI I STARIJIMA!

NovostiOnline

26. 03. 2020. u 18:22

Градска општина Звездара са бројним јавним личностима покренула велику акцију: Волонтери, јавите се, потребни сте СРБИЈИ И СТАРИЈИМА!
Akciju GO Zvezdara "Uđi u naš voz - postani volonter" podržali su Seka Aleksić, Suzana Perić, Dea Đurđević, Nemanja Pajić, Dušica Jakovljević, Nemanja Velikić, Ana Pendić, Jelena Jevremović i Đorđe Gagić
Snažna poruka koju su poslale ličnosti iz sveta muzike, televizije i sporta, kao i volonteri, ima samo jedan cilj - da se javi što veći broj mladih i sposobnih ljudi koji će dobrovoljno pomagati onima kojima je to najpotrebnije.


Gradska opština Zvezdara priključila se pozivu države Srbije u angažovanju volontera tokom vanrednog stanja proglašenog zbog koronavirusa, pa je pored sopstvenog kol centra, odlučila da napravi i akciju simboličnog naziva "Uđi u naš voz"!


Ova akcija ima za cilj da se u celoj Srbiji, pa i samoj Opštini Zvezdara, prijavi što veći broj volontera, koji bi radili u kol centrima, ali i na samom terenu, tj. nosili namirnice najstarijim građanima i obavljali određene dužnosti za njih, budući da oni preko 65 godina ne smeju da izlaze iz svojih domova.


- Ovo je pre svega naša dužnost prema građanima Srbije, Beograda, Zvezdare. Na ideju o akciji i samom videu, u kojem učestvuju brojne javne ličnosti, došli smo nakon informacije da svuda nedostaju volonteri! Zato se nadamo da će odziv biti velik, jer jedino udruženi i jedinstveno možemo pobediti ovu pošast koja nas je zadesila - rečeno je za Pink.rs u GO Zvezdara.


Akciju GO Zvezdara "Uđi u naš voz - postani volonter" podržali su Seka Aleksić, Suzana Perić, Dea Đurđević, Nemanja Pajić, Dušica Jakovljević, Nemanja Velikić, Ana Pendić, Jelena Jevremović i Đorđe Gagić.


U nastavku pogledajte video u kojem javne ličnosti i volonteri GO Zvezdara pozivaju sve zainteresovane da se jave i priključe u "Voz".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije