Sadija izašla iz pritvora posle nokautiranja komunalne policajke i rekla kako joj se sviđa nadimak

Novosti Online

14. 01. 2020. u 19:12

Садија изашла из притвора после нокаутирања комуналне полицајке и рекла како јој се свиђа надимак
Prodavačica demantovala neke navode da se sve ovo dogodilo zbog ličnog sukoba
Sadija D. (37), prodavačica koja je u nedelju na pijaci na Vidikovcu nokautirala komunalnu milicajku Alisu M, posle dva dana provedena u pritvoru, puštena je ovog popodneva na slobodu.

Podsetimo, odmah nakon incidenta na Vidikovcu, kada je komunalna milicajka sa lakšim povredama završila u Urgentnom centru, policija je privela Sadiju.

Pročitajte još: “Bokserka” Sadija, koja je nokautirala milicajku, i ranije se pojavljivala u medijima: Pogledajte kakve je savete davala gledaocima (VIDEO)


Po slovu zakona njoj za napad na fizičko lice, koje je zadobilo lakše telesne povrede, preti kazna zatvora od 2 do 8 godina, ukoliko u daljem toku procesa ne dođe do prekvalifikacije krivičnog dela za koji se tereti.

- Malo mi jeste drago što me zovu Tajsonka, sad ste me baš nasmejali tim nadimkom. Čula sam i da me mnogi podržavaju i da su stali na moju stranu. Zahvalna sam mom narodu. Hvala Srbiji! - naglasila je Sadija za "Kurir" po izlasku iz pritvora.

Ona je demantovala neke navode da se sve ovo dogodilo zbog ličnog sukoba koji navodno datira od ranije između nje i milicajke u vezi sa mestom za nelegalnu prodaju robe.

(kurir.rs)
Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (4)

Мирко Р. Битенц

14.01.2020. 22:49

Срамно је како навијачки пишете о органу реда, такође жени и мајци. Нокаут који је преживела је у ствари потрес мозга, била је без свести и то никако нису "лакше повреде.