Pokvareni semafori blokirali blokove: Saobraćajni haos paralisao skoro sve delove Beograda (VIDEO)

G. N.

02. 12. 2019. u 19:51

Покварени семафори блокирали блокове: Саобраћајни хаос паралисао скоро све делове Београда (ВИДЕО)

Foto: Fejsbuk stranica Zeleni Beograd

Sugrađani su ostajali zaglavljeni u gradskom prevozu, ili su birali na odredište da odu pešice
OGROMNA saobraćajna gužva u skoro svim delovima grada sinoć je zakrčila prestonicu. Zbog popodnevnog špica, kiše, pokvarenih semafora, kao i posete predsednika Belorusije Aleksandra Lukašenka, sugrađani su ostajali zaglavljeni u gradskom prevozu, ili su birali na odredište da odu pešice.

Pročitajte još: Nesreća kod Padinske skele: Povređen pešak

Velike kolone vozila već oko 16 sati formirale su se od Radničke ulice, preko Beogradskog sajma pa sve do kraja ulice Kneza Miloša. Autobusi su skoro mileli u ovom delu grada. Prilaz auto-putu bio je zakrčen u oba smera, a Brankovim mostom i Gazelom automobili kao da se nisu ni kretali.

Ništa manje "kritično" nije bilo ni na drugom kraju - Novom Beogradu. Kako smo nezvanično saznali, ulicama Milentija Popovića, Jurija Gagarina i Omladinskih brigada, saobraćaj je bio takoće veoma otežan, a razlog je - kvar semafora!

- Obavestili smo saobraćajnu policiju i pratimo kamere - rekli su iz Sekreatrijata za saobraćaj. - Prilaz je otežan ka Mostu na Adi, a slične probleme imamo i na kružnom toku Slavija.

U ovom delu Beograda, u jednom trenutku, čak su i tramvaji stali, pa su sugrađani bili primorani da pođu peške. Zbog prolaska delegacije Belorusije, pojedine saobraćajnice bile su potpuno zatvorene, pa ni pešacima nije bilo dozvoljeno kretanje tim trasama.


Pratite nas i putem iOS i android aplikacije