Pet prijava komunalaca: Počela primena novih pravila o isporuci robe

L. Đ. T.

02. 12. 2019. u 10:11

Пет пријава комуналаца: Почела примена нових правила о испоруци робе

Foto P.Mitić

Prvog dana primene odluke o snabdevanju komunalci u patroli; napisali pet prijava dostavljačima. U ponedeljak još više patrola u kontroli

KOMUNALNI milicionari ispisali su u nedelju pet prekršajnih naloga dostavljačima, prvog dana od primene odluke grada o novom radnom vremenu za dostavljanje robe u maloprodajnim objektima na teritoriji Beograda. Kako je istakao načelnik Komunalne milicije Ivan Divac, danas će na ulicama biti mnogo više patrola koje će kontrolisati isporuku robe.

- Na 11 rezervisanih parking-mesta smo napisali prijave i odneli četiri vozila - rekao je Divac. - Restorani i maloprodajni objekti koji imaju svoja parking-mesta ili svoje dvorište, robu mogu da dostavljaju bilo kada, ali je nedopustiv javašluk kada su u pitanju ulice i trotoari.


PROČITAJTE JOŠ: Od januara KAZNE za “sva četiri” u desnoj traci: Kamere će snimiti SVE VOZAČE koji blokiraju saobraćaj “samo da obave nešto”

Divac je pozvao sve kompanije koje se bave dostavom da poštuju odluku i razjasnio da se odluka odnosi samo za dostavu robe sa javnih površina.

Odluka o snabdevanju usvojena je nedavno na sednici Skupštine grada, a predviđa da je dostava moguća samo i periodu od 20 do 7 sati za one objekte koji nemaju svoje parking-mesto.

še patrola u kontroli

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije